Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból brzucha, wypróżnianie się z krwią i puchnięcie brzucha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam podobne objawy jak wielu z was mam 35 lat od 3 lat chodze po lekarzach robie rozne badania i jestem krwiodawca krew jak sie okazuje mam dobra po za chyba reszta lecz lekarze twierdza ze jest ok ze jest to zespol jelita drazliwego ale nie zgodze sie z tym bo czuje sie co raz gozej i tez mam bol brzucha pod prawym żebrem i zaczelem zalatwiac sie krwia ostatnio nie musial isc oddawac krwi bo tyle ze mnie zlecialo ze az mnie oslbilo pojechalem na pogotowie to na dzien dobry zostalem oskarzony ze naduzywam alkocholu ale po po klotni z lekarzami zrobili mi usg rentgena i kilka innych badan przepisali tabletki ktore jem od od 3 lat i nic mi nei daja a do tego ze mam te objawy bardzo puchnie mi brzuch czasem jest normalny taki normalny a czasem wygladam jak bym polknal pilke i tak chodze po lekarzach robie przerozne wyniki a ostanio robie sie szybko zmeczony duzo chodze w gory jazda rowerem duze odleglosci ale w tej chwili coraz mniejsze poniewaz nie pozwala mi kondycja macie jakas rade do jakiego moge sie udac lekarza w okolicach bielska bialej ktory mnie jakos dobrze pokieruje bo zaczynam sie juz bardzo martwic dieki za rade i pozdrawiem wszystkich

Jeżeli chodzi o jelita, to konieczna jest dieta lekkostrawna i niepicie napojów gazowanych i słodkich.Najlepsza woda z sokiem z cytryny.Na jelita najbardziej skuteczne jest jedzenie zmielonego kminku ze zmielonym majerankiem. to przynosi dużą ulgę dla jelit. Po jedzeniu pół łyżeczki zmieszanego proszku[proporcja 1:1] należy zażywać rozmieszane w pół szklanki ciepłej przegotowanej wody.Trzy-cztery razy dziennie.Oprócz tego kup sobie kłącze tataraku w sklepie zielarskim.Pół łyżeczki kłączy zalać szklanką[nawet nieco więcej] wrzątku.trzymać pod przykryciem 30 minut,pić 3 razy dziennie po jednej trzeciej szklanki odcedzonego naparu.Jest to bardzo skuteczne przy wszelkich dolegliwościach jelitowych, nawet zadawnionych.Już po tygodniu czuje się dużą poprawę.Na sobie to wypróbowałam z dobrym skutkiem. Napisz koniecznie czy ci pomogło.I pamietaj o odpowiednim odżywianiu.Jeść mało i częściej , o tych samych porach.