Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Problemy z sercem

Rekomendowane odpowiedzi

Ja tu nikogo nie leczę ,po prostu staram się pomóc ,mam wrażenie że w odwrotności do ciebie .Sama napisałaś ze na forum nikt nikogo nie uleczy ani mu nie może pomóc więc zastanawiam się po co tu wchodzisz .No ale masz rację każdy może tu pisać ,tylko jeszcze trzeba sobie odpowiedzieć po cholerę ?Po to żeby pomóc czy po to żeby wyładować swoje frustracje .

Mary nie mi oceniac czy ma nerwice,tak jak piszesz tu moze pisac kazdy sa 17,16 latkowie,tez nie sa pełnoletni,ale Ona pisze ze rodzice wiedza co jest,moze pisze z mama?kto wie?a ze Tu szuka podpowiedzi ,to jeden ciort cały internet jest takich wiadomosci full,pewnie ze lepiej gdybu to napisała jej mama,ale mozna dziewczyne uspokoic,ja bym Jej jednak proponowała zeby nie czytała za duzo,bo i po licho.niech czeka spokojnie na wizyte i juz.głowa bedzie mniej naładowana niepotrzebnymi wiadomosciami,ja wiem po sobie ze jak mniej Tu czytam to mi lepiej,a jak siade i poczytam to czasami nerwa dostaje od roznych wiadomosci co kto i jak,doszłam do wniosku ze im mniej wiem tym lepiej dla mojej psychiki,i z tego wzgledu mało tu zagladam, pozdrawiam wszystkich i ciebie Mary serdecznie uciekam aby sie nie wciagac w dyskusje,napisałam tylko dziewczynie problem z moja cora ,ze moze Ona tez ma cos z hormonami.papa

Pinda, Ty skoro nie jesteś chora tylko jesteś po to aby pomagać ludziom to jest Twój sposób na życie i zabicie czasu .........................oj szlachetne to szlachetne . Ja natomiast jestem z powodu pewnej dolegliwości kardiologicznej i interesują mnie pewne z tym związane problemy ludzi ,którzy borykają się z tym samym co ja a przy okazji i czasami coś doradzę i też mi dziękują za zainteresowanie . Młoda osoba Cię dowartościowała , to dobrze , czuj się tak , ja też mam od czasu do czasu * swoich fanów* .

Nie jestem szlachetna ,ani nie czuję się dowartościowana ,nie piszę tutaj żeby zbierać oklaski ani żeby mieć fanów .Nie jest to mój sposób na życie ani zabicie czasu .Nie oceniaj mnie swoją miarą .Nie zauważyłam natomiast żebyś udzielałą się tylko na wątku kardiologicznym przy interesującym ciebie schorzeniu .Ale jak napisałaś wcześniej twoja wola .

Mary jak czytam Twoje wypowiedzi, to wydaje mi sie ze jestes stara baba ktora chcialaby byc mloda... Masz kompleksy. Kobieto pol forum to rzucanie sie mowiac kolokwialnie do dziewczyny ktora zadala pytanie pasujace do tematu. Opanuj sie bo siejesz ferment. Moze przejrzyj forum i zobacz ile juz go zasmiecilas. Weszlam tutaj by czegos sie dowiedziec a tymczasem czytam komentarze jakies zazdrosnej baby? Czy moze boli Cie to ze nikt nie jest zainteresowany Twoimi dolegliwosciami i pozostaje szukac Ci w internecie? Opanuj sie, to internet kazdy moze napisac i nie bedziesz o tym decydowala, ani nikomu zabraniala. Dla Twojej pewnosci : tak jestem dorosla.