NervousDancing Opublikowano 22 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Wczoraj siedziałem ok 2 godzin by napisać ważnego dla siebie posta na tym forum. Stwierdziłem iż owy jest najbardziej zaufany... Dzisiaj wchodzę, mając nadzieje już od samego rana na jakieś odpowiedzi ( nie mówiąc o dniu wczorajszym gdzie czekałem na odp do 1 w nocy) A ADMIN POZWOLIŁ SOBIE bezczelnie go usunąć !!!! Bardzo Pana proszę ... Tego typu posty mogą być ważne dla ludzi tym bardziej ze nie mam kopiii !!!!!! Może nie ten wątek,, może temat już był.. Wystarczyło mnie o tym poinformować albo porostu go przenieść ;(!!! Żałuje żę czasami ludzie nie myślą,, może go nawet nie przeczytał.?. Nie wiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza
NervousDancing Opublikowano 22 Lipca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 I jeszcze Prosze o jedno ! Przeszukałem wszystko w mojej przeglądarce.. nie potrafie tego odzyskać .. MÓGŁBY PAN TO ZROBIĆ CHOCIAŻ NA CHWILE ŻEBYM MÓGŁ GO SOBIE TYLKO SKOPIOWAĆ?? Z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza
admin Opublikowano 23 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2014 Witam, Żaden z Pana wątków nie został usunięty. Są on dostępne w Pana profilu, wystarczy w nie kliknąć. Oto link do Pana wątku http://forum.kardiolo.pl/temat16244.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi