Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Silny ból kolana i drętwienie nogi

Gość Jagis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od już dość długiego czasu bo to już około 5 miesięcy mam bóle kolana prawego. Mam dopiero 17 lat co wydaje mi się dośc dziwne jak na ten wiek. Nigdy nie miałam żadnych problemów z kolanami. Nie mam pojęcia jaka jest tego przyczyna. Ból pojawia się co jakiś czas średnio boli przez 5-6 dni potem przestaje i tak po około tygodniu znów zaczyna doskwierać. Byłam u lekarza robiono mi USG ale nic nie wykazało przepisał mi maści i kazał nosić opaskę elastyczną i tak też robię od wizyty lekarze minęły już prawie 2 miesiące a mimo to ja od 3 dni znowu zaczęłam odczuwać ten ból. Jest on nie do zniesienia i pojawił się w piątek wieczorem tym razem jednak kolano bardzo mocno mnie zabolało gdy leżałam i nie wykonywałam żadnych gwałtownych ruchów. Bólowi towarzyszyło też zdrętwienie przez jakieś 3 minuty nie mogłam wyprostować nogi a gdy próbowałam to był to tak silny ból że po prostu się rozpłakałam. Co ja mam robić?

Idz jeszcze raz do lekarza ,póki co wypróbuj stary skuteczny sposób .Kapustę białą ,liść zgnieć tłuczkiem do mięsa ,po prostu roztłucz jak schaba .Liśc owiń na kolano ,umocuj bandażem .Wiem że to śmieszne ale spróbuj .Acha jak lisc wyschnie ,zrób nowy liść i zakładaj ,zobaczysz czy przejdzie .Drugi sposób żeby uśmierzyć ból .Kup lód w sprayu w aptece i psikaj tak jak pisze na opakowaniu .

Przyczyna może być różna najlepiej jak wybierzesz się do fizjoterapeuty on Ci na pewno pomoże nie na chwilę jak maść czy tabletka. Młody jesteś więc trochę ruchu na rehabilitacji nawet wskazane. Dobrze jest też zrobić badanie Biodex do oceny siły mięśni i badanie i rehabilitacje ogarniesz klinice ortopedii rehabilitacji i medycyny sportowej enel sport - mają placówki w Warszawie i w Łodzi. https://bit.ly/rehabilitacja_ortopedyczna_dorosli

https://goldengalaxy.ru/terminy/kraudfanding-chto-eto-takoe-prostymi-slovami Какие виды инвестиций существуют. Классификация инвестиций Кошелек FaucetPay.io (ФаусетПей) – как зарегистрироваться, пользоваться и зарабатывать криптовалюту без вложений: обзор сервиса и его возможностей - Web Kush Небольшая, но очень полезная подборка различных сайтов, которые позволят эффективнее вкладывать ваши средства.)~AEMacro(Cell(I,2,first)30 139,00)~AEMacro(Cell(I,2,last)33 171,00)~AEMacro(CellDelta(I,2,first,I,2,last)<p>Здесь представлены методические материалы по организации массового подбора персонала.</p>