Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Kłucie w sercu, pieczenie i duszności

Gość Nowy12345

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nowy12345

Witam,mam 17 lat(18 w tym roku),jestem człowiekiem wolnym od nałogów,w listopadzie 2013 roku zacząłem ćwiczyć,brałem białko,po miesiącu ćwiczeń pojawiły się u mnie bóle w klatce piersiowej i dziwne duszności,udałem się wiec do lekarza,lekarka zleciła mi badania krwi,moczu itd,wszystko w najlepszym porządku oprócz TSH,lekarka stwierdziła że moje bóle są na tle nerwowym i zaleciła mi też branie tranu(jestem człowiekiem wysokim ale szczupłym) powiedziała że ciaglę rosnę i może mnie coś boleć,po 2/3 miesiącach bóle w klatce i duszności ustąpiły ale teraz czasem pojawiają się u mnie dziwne bóle które jakby przeskakiwały,raz kłuje mnie w sercu,a raz np w żebrach,czasem miałem też dziwne pieczenie jakby w okolicach serca,raz to aż chciałem usiąść w sklepie bo tak mnie piekło,te bóle nie są co chwile tylko raz na jakiś czas,wczoraj w nocy zaczęło mnie kłuć w sercu ale po kilku sekundach kłucie ustąpiło,jakoś w kwietniu powtórzyłem badania TSH i spadło mi i jest w normie,teraz muszę zrobić jeszcze jedno badanie krwi dla pewności,jestem człowiekiem który często się martwi,teraz zdałem sobie sprawę że nie ma co psuć sobie zdrowia martwieniem się na zapas i trochę się uspokoiłem,dokuczają mi tylko te dziwne bóle,nie wiem co mam o tym myśleć,mam dopiero 17 lat nie palę nie piję a mam takie bóle,dziwna sprawa,tak w ogóle to cierpiałem na nerwicę natręctw która do tej pory czasami mi dokucza,kilka lat temu miałem coś takiego że dotykałem kilkakrotnie dany przedmiot bo myślałem że coś od tego zależy,teraz już tak nie robię ale do specjalisty z tym nie poszedłem...