Gość Lukaszpliszkaa Opublikowano 9 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2014 Witam, od paru dni pracuje w kanalizacji ( kłuje wapień ) , jestem w kombinezonie nie przemakalnym i nie przepuszczajacym powietrza. DZis zauwazylem na ciele , kark i nogi plamy czerwone a w srodku taka biała ropa jakby. Nie mam nawet jak pojsc do lekarza bo robie dzien w dzien do 19 godziny. Pomocy, co mam robic.... Nie chce miec niedlugo calego ciala w tym, smarowac to czyms czy co? Zdjecia : Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Może to po prostu od braku powietrza skóra ci się zmacerowała,czy pocisz się i masz mokre nogi i spocony kark? Dobrze by było skórę przewietrzyć w ciągu dnia:zdjąć ten kombinezon,zeby skora powietrza dostała i umyć się szarym mydłem.Może za długo jesteś w tym kombinezonie...kto wie....Czy to kombinezon nie używany czy wcześniej ktoś w nim robił?Jeśli tak, to kiepska sprawa....czort wie ,co za ,,organizmy** w nim siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Może załóz coś z czystej bawełny,zawsze to coś, w co pot wsiąka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Pod ten kombinezon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość lukaszzzzzzzzz Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Kombinezon jest nowy, nie przepuszcza powietrza lecz co godzine go sciagam i wietrze ( jak sciagne to nogi mam cale mokre od potu ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maaroo Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Czy zmiany skorne w okolicach bikini tzn. Dwie żółte jakby plamy po obu stronach to cos groznego? Mam to od dluzszego czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi