Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mocne tętno na szyji i ból ręki

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. opisywalam swoje inne objawy. Od kiedy sie przeprowadzilam bil glowy ustapil nie mam takiego stresu i juz od 2 tygodni sie bardzo dobrze czulam ale zaniepokoilo mnie ze ok 5 dni mam wysokie tetno szyjne, widac je golym okiem, kiedy jest szybsze lekko boli mnie glowa , reka, i tyl plecow w okolicy lopatki. ciagle mam uczucie guli w gardle. pojawia sie bol w klatce piersiowej. nie moge spac przez to tetno bo ma wrazenie ze potyka mi sie serce i czyje jakby mi krew czasmi szybciej przeplywala(pojedyncze wystepki),bo glowy, reki, plecow pojawia sie po prawj stronie, tetno tez mam wyczowalne wieksze po porawej stronie... niewiem jakie badania podjac, zapisalam sie na dopplera ttnic szyjnych. Badania ktore milam: krwi, tomografia glowy, rezonans kreg. szyjnego,przeswietlenie klatki piersiowej, usg brzucha, eeg glowy,okulista wszytsko jest ok. oprocz eeg. cos tam wykrylo. ale neurolog powiedziala zwe nic powaznego. jakis rady?

Basically heartbeat is decreasing as we getting older. So it is good to have consistent heartbeat rate always. Don*t worry about the strong heartbeat. ECG is always used to detect heat rates and it detects even a slight change in heart rates. I am just a graduate student in physical science. I didn*t study deeply about it. I remember a little of heart rates because I have submitted a dissertation about it. Top secret is that I have gotten my [url=http://www.essayscouncil.com/dissertation.php]dissertation writing using UK writers[/url] . But no one knew the secret till now because I was a punctual student when I was in college. Anyway keep it beside. I think most of the symptoms you have described here is just like hallucination. Our body is an automatic machine and so many processes are happening inside it. You will be feeling after effects whenever one of the machine parts gets any problem. Now I think you had better do exercises, meditation, and yogas to be active and to feel fresh air. It will work for you always...