Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Mrowienie kolan i łydek

Gość Mustang

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mustang

Witam Was Od ponad 5 dni mam nietypowy problem. Mrowieją mi cały czas kolana. To nie jest ból. To tak jakby jakieś prądy czy mrówki przeszywały ci lekko kolana. To bardzo przeszkadza mi, bo nie mogę się skupić z czymś w spoczynku ani na stojąco na dłuższą metę. Dzisiaj się obudziłem i do kolan dołączyło mrowienie łydek. Wcześniej gdy piłem nadmiernie kawę pojawiały się podobne mrowienia w kolanach ale trwało to może z godzinę lub 3 i puszczało gdy brałem magnez lub się wysypiałem. Starałem się od 3 dni brać regularnie magnez, wapń i witaminę C oraz B6 i jest jednak cały czas tak samo. Dodam również, że zmęczony jestem nawet jak się wyśpię przy tym. CO to może być ? Dziękuje za merytoryczne odpowiedzi :) Mam 23 lata, nie mam nadwagi, dużo chodzę i robię dostawy w pracy, jem niezdrowe żarcie często, piłem 2-3 kawy sypane bez mleka dziennie.

Może dźwigasz i kręgosłup lędźwiowy protestuje? Nie wiem co ci doradzić,ale spróbuj poćwiczyć zwisy ,również do góry nogami.Może jak w wyniku rozciągnięcia oddalą się od siebie poszczególne struktury kręgosłupa, to minie....kto wie.Jak nie, to do neurologa.Może to cos innego.