Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Duszności, ból w klatce piersiowej, osłabienie i zaburzenia równowagi

Gość ania1234521

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ania1234521

Witam. Od 3 miesiecy mam dusznosci,bole w klatce , oslabienie, zaburzenie rownowagi i skurcze w lydkach. serce szybko bije i czuje co jakis czas skurcz. dzieje sie to bez powodu nie denerwujr sie. lekarz rodzinny stwierdzil ze to.na tle nerwowym i zalecil afobam niby przechodzilo ale nie do konca. dzialo mi sie to 2-3 razy w tyg. przedwczoraj czulam sie tak zle ze pojechalam na pogotowie zrobili mi ekg i zatrzymali na obderwacje bo serce pracowalo nieprawidlowo. okazalo sie ze mam niski POZIOM potasu. usg serca wyszlo prawidlowo wszystko ok. lekarz wytlumaczyl mi to tak ze potas jest niski bo mozliwe ze mam problem z hormonami ( man wypryski na twarzy ostatnio mocno krwawilam po miesiacce) kazal mi isc do gonekologa i zrobici poziom hormonow . ginekolog powiedzial ze to nie ma nic wspolnego i mam isc do lekarza rodzinnego. lekarz bedzie dopiero w pon ale ona pewnie powie ze to nerwica i juz . ten na pogotowiu zalecil mi bisocard dzis wzielam pierwszy raz. nie wiem juz sama co robic :/

Na wypryski na twarzy polecam ci pomadę ojca Grzegorza.Znam wielu ,co to wyprobowali z dobrym skutkiem.Radziłabym jednak iść do innego ginekologa.Wszak mozna zmienić lekarza bądź przychodnię.Może nawet zamienić go na ginekologa-endokrynologa.Ten na pewno będzie się lepiej znał.