Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zawroty głowy, uderzenie gorąca i zimna oraz szybkie bicie serca

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od jakiegos czasu mam pewien problem bardzo mnie to meczy. Pojawia sie to nagle uderzenie raz goraca raz zimna,zawroty glowy do tego szybkie bicie serca bol w klatce piersiowej, uczucie jakbym zaraz miala zemdlec Bywaja dni ze jest ok. Miałam robione badania krwi w tym na poziom tarczycy wyszly ok ekg tez. Czy przydalo by sie zrobic jeszcze echo serca? co to moze byc od czego sa takie objawy? Mam juz tego dosyc. Co to moze byc??mam 24 lata

Witam, od miesiąca też mam z tym problem. Mam 20 lat na początku chodziłem jak pijany, tak mi się w głowie kręciło że nie mogłem chodzić. Teraz mam problem serce bez żadnego powodu zaczyna mi szybko i nierówno bić do tego pocenie się nawet gdy siedzę. Towarzyszy mi od miesiąca uczucie jakby ,,nie żył** jakby wszystko było dziwne niby teraz wszystko jest w porządku ale w głowie jest takie uczucie jakby mnie nie było, jakbym nie żył, uczucie jakbym umierał. Czy to nerwica/depresja?

Witam. Od jakiegos czasu mam pewien problem bardzo mnie to meczy. Pojawia sie to nagle uderzenie raz goraca raz zimna,zawroty glowy do tego szybkie bicie serca ,wysokie tetno,bol w klatce piersiowej, uczucie jakbym zaraz miala zemdlec Bywaja dni ze jest ok. Miałam robione badania krwi w tym na poziom tarczycy wyszly ok ekg tez. Czy przydalo by sie zrobic jeszcze echo serca? co to moze byc od czego sa takie objawy? Mam juz tego dosyc. Co to moze byc??mam 24 lata. Czy moge brac lek uspakajacy ekstraspasmina?

Od jakiegos czasu mam pewien problem bardzo mnie to meczy. Pojawia sie to nagle uderzenie raz goraca raz zimna,zawroty glowy do tego szybkie bicie serca ,wysokie tetno,bol w klatce piersiowej, uczucie jakbym zaraz miala zemdlec Bywaja dni ze jest ok. Miałam robione badania krwi w tym na poziom tarczycy wyszly ok ekg tez. Czy przydalo by sie zrobic jeszcze echo serca? co to moze byc od czego sa takie objawy? Mam juz tego dosyc. Co to moze byc??mam 24 lata. Czy moge brac lek uspakajacy ekstraspasmina?Lekarz wypisal mi lek concor- cor 1,25 na uspokojenie serca i wysokie sa po nim jakies skutki uboczne?? Czy ten lek nie zaszkodzi??

Dziewczyno to nerwica.Moj koles ma to samo...Zawroty głowy,uderzajace na przemian ciepło i zimno,wysokie ciśnienie...koles jest po zawale wiec diagnostykę serca ma na bieżąco i z organizmem się nic nie dzieje. Jeednakze jest nerwusem i odstwił tableti na uspokojenie i od kilku dni po odstawieniu zaczal się dzic wlasnie ten cyrk. Ja się nie znam na tym wiec ci nie doradzę ale idz sobie do psychologa a on ci postwi diagnozę i dobirzez cos na uspokojenie. Po za tym zobacz co ciebie stresuje.Nie pekaj będziesz zyła!