Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ciągłe zmęczenie, apatia i otępienie

Gość armadafi

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przez blisko rok diagnozowałam moje otępienie i apatię - wszystkie wyniki wychodziły wzorowo. Zrobiłam w końcu test elisa i wyszło, że mam lamblie :/ Brałam przez 10 dni metronidazol, kolejne testy wyszły ujemne, a mnie z dnia na dzień przybywało energii i chęci do życia. Polecam olej z wiesiołka (kapsułki w zielonym opakowaniu, Gal), a nawet zastrzyki z kompleksem witamin z grupy B, które wzmacniają organizm i dają porządnego kopa energii.

Cital czy Prozac to antydepresanty, które w organizmie mogą zrobić więcej szkody niż pożytku. Ich działanie nie jest do końca zbadane, poza tym istnieje ryzyko uzaleznienia. Nie wiem czy ktoś z Was próbował naturalnych środków na podniesienie energii. Nie takich w rodzaju napojów energetyzująch, które bazują na kofeinie czy duzych ilosciach cukru, ale złożonych z witamin, składników mineralnych i wyciągów roślinnych. Ja taki znalazłam. Nazywa |Energizer Mix Drikn i można go kupić na biowroclaw.pl, jakby to kogoś interesowało. Naprawdę pobudza i dodaje chęci do życia.