Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Myślę ze to nerwica...

klaudiax

Rekomendowane odpowiedzi

Moja historia zaczęła się 4 miesiące temu ale sądze tez ze objawiała sie wczesniej z tym ze nie tak jak teraz. 27 styczeń tej nocy zerwałam się z dusznościami i zawrotami głowy było mi strasznie dziwnie nie wiedziałam co się dzieje miałam straszny sen, nie mogłam zasnąć bałam się ze juz się nie obudze i tak przez kolejnych następnych nocy. Po tyg zaczęla mnie bolec glowa uczucie ucisku i sciskania i jeszcze te pulsowanie w glowie. Postanowiłam wybrać sie do lekarza który nic nie stwierdził zalecił tabletki na ból glowy. Tabletki nie pomogły uczucie ze zaraz zemdleje nudności pozostały. Robiłam szereg badań tk głowy, morfologie, glukoze, tsh, eeg wszystko w porządku, stwierdziłam ze dopadła mnie nerwica wczoraj byłam u psychologa zobaczymy co wyjdzie. mam 20 lat jestem na pierwszym roku studiów chce zyc... pomimo dobrego humoru ciagle czuje sie nie tak jak powinnam mam wrazenie ze nie jestem soba... od dziecinstwa mialam leki, dziecinstwo mialam bardzo trudne, od tego czasu doskiera mi ciagly bol karku, scisniete zeby i niekiedy mrowienie... proszę o skomentowanie mojego postu.

Witam Klaudiax, Opisywane dolegliwosci nie są charakterystyczne dla określonej choroby. Przykre doświadczenia z dzieciństwa mogą mieć znaczenie również obecnie. Warto o tym porozmawiać. Być może wizyta u psychologa będzie przydatna? Niezależnie od wszystkiego, prawdopodobnie warto zbadać kręgosłup - można zacząć od rentegena kręgosłupa, oczywiście w prozumienuiu ze sowim lekarzem. Jeżeli jest Pani w ciąży, to nie należy robić badań rentgenowskich.