miodzio Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Witam w marcu i w kwietniu mialem angloplastyke jaki okres jest niezdolnosci do pracy fizycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Witam Miodzia, Nie wiadomo, czy stenty były zakładane z powodu ostrego zespołu wieńcowego, którym może być zawał serca? Problemem nie są stenty, które są formą leczenia, ale powód do ich implantacji - stabilna, niestabilna choroba wieńcowa, czy zawał serca? Następnym problemem wymagającym wyjaśnienia jest rodzaj pracy, jaki Pan wykonuje. Jeżeli praca nie jest związana z wykonywaniem ciężkich wysiłków fizycznych i nie jest bardzo stresująca, czyli nie powoduje u Pana dużych napięć emocjonalnych, co więcej, nie miał Pan zawału serca, ani niestabilnej choroby wieńcowej - to wtedy można wrócić do pracy już po kilku dniach. Sprawę powrotu do pracy należy omówić z swoim lekarzem. trzeba problem traktować bardzo indywidualnie i wziąć pod uwagę co najmniej te sprawy, które podano wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość pio Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Witam Panie doktorze lekarz stwierdzil u mnie duze nadcisnienie tetnicze dlawice niestabilna zwezeni w 70 i 80% wiec zdecydowal o stentach po ich zalorzeniu nadal mam bole w okolicach mostka mecze sie i poce pracowalem jako pracownik fizyczny duzo dzwigalem i teraz nie wiem czy bede mogl wrucic do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
miodzio Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Mam dlawice niestabilna wysokie cisnienie zwezenie bylo70 i 80 % mam bole w klatce piersiowej w okolicach mostka bardzo sie mecze przy wysilku mam prace fizyczna duzo dzwigania ciezarow wiec nie wiem czy to wszystko minie i wroce do normalnosci czy tak zostanie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
miodzio Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Chcialbym dodac iz w badaniu TK stwierdzono u mnie miarzdzyce zyl czyto jest powazne? Cytuj Odnośnik do komentarza
miodzio Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 Witam jestem miesiac po zabiegu i nadal zle sie czuje czy to normalne? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi