Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ablacja prywatnie - gdzie?

Gość kasiorrr

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kasiorrr
Szukam szukam, a znalezc nie moge:| moze ktos wie gdzie jest przeprowadzana ablacja prywatnie? najbardziej zalezalo by mi na namiarach w okolicach trojmiasta, ale i inne miasta jak najbardziej wchodza w gre:) z gory bardzo dziekuje za pomoc:) pozdrawiam, kasiorrr
Może to ci coś pomoże : Temat: Re: Ablacja mam termin na poniedziałek !!! Autor Mirek dnia 2007-01-05 12:59:35 [Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.1)] -------------------------------------------------------------------------------- Hej do mnie też dzwonili kiedyś z ul. Kaczej, też wieczorem i też ponoć miałem niesamowite szczęście, jak wiesz Instytut Kardiologii w Aninie pęka w szwach, ale po dobrej rozmowie z Panem Profesorem Walczakiem (najlepiej zapisać się na prywatną wizytę w Centrum Kardiologii Anin na ul.Płowieckiej 37, koszt konsultacji która trwa od 60 do 80minut to 225zł+ 25zł EKG, niewykluczone że będziesz musiała zrobić Echo Serca - koszt 130zł) na wizytę czeka się około miesiąca, jeśli powiesz przez telefon że jesteś pilniejsza, bądź stan zdrowia nie pozwala Ci na dłuższe czekanie to wepchną cię prawdopodobnie jak ktoś zrezygnuje bo często jest tak, że pacjenci przekładają sobie terminy i nikt w Centrum Kardiologii Anin, nie robi z tego powodu wyrzutów. Pan Profesor Franciszek Walczak, jest osobą bardzo miłą, rzeczową, każdego pacjenta traktuje tak, jakby był dla Niego najważniejszy (nie dlatego że płacisz za wizytę, ale że taki jest bo znam Pana Profesora 11lat) Ja osobiście nie wybrałbym innego zespołu do ablacji niż zespół Instytutu Kardiologii w Warszawie - Anin, w Centrum Kardiologii Anin na Płowieckiej jedynie przygotowują do ablacji, w Instytucie Kardiologii wykonują ablacje w ramach NFZ, a w Centrum Kardiologii odpłatnie (suma nie jest za niska za pobyt, badania, zabieg i opiekę trzeba zapłacić około 18000zł) dlatego też Pan Profesor mając umowę z NFZ i pracując w Instytucie Kardiologii wykonuje zabiegi bezpłatnie właśnie w ramach NFZ. Wtedy pacjent leży na oddziale zaburzeń rytmu serca w Instytucie Kardiologii na Alpejskiej 42, gdzie pracują wspaniali lekarze pod kierownictwem Pana Prof. F. Walczaka i tam zabieg jest wykonywany, jeśli stan jest pilny to być może od wizyty będziesz czekała około 4 tygodni na sam zabieg. Ja osobiście porównując te dwa ośrodki uważam że Centrum Kardiologii Anin i Instytut Kardiologii są najlepsze. Dla mnie Kacza odpada, ale decyzje pozostawiam Tobie, bo nie mogę być też przyczyną pogorszenia stanu zdrowia drugiej osoby przez to że być może tobie jest potrzebny pilny zabieg, a ja tu dewaguje sobie nad wyborem ośrodka, czy kliniki, osobiście, kiedy wiem że mam czas, że chociaż mam napady a je wytrzymam to ja wybrałem jedną z najlepszych klinik w Polsce, zaraz po Zabrzu i Gdańsku. Pozdrawiam serdecznie
telefon do gabinetu Prof Kozłowskiego 058 349-37-16. to mądry człowiek. kolejki do poradni do niego - czasami rok!!!!!!! próbój do gabinetu na II klinikę chorób serca AMG budynek 7/8 V pietro koło sekretariatu. nr do sekretariatu 058 349-39-10, 058 349-39-20. profrsor lubi krzyczeć bo ma takie dziwne poczucie humoru ale to naprawdę wspaniały człowiek nie wiem czy wykonują wszystkie rodzaje ablacji - bo na bardziej skomplikowane wysyłają na banacha do w-wy do dr koźluka - tez super człowiek
Kasiorr!Musisz najpierw okreslić rodzaj zaburzeń rytmu serca(trzepotanie/migotanie przedsionków, WPW, inne nadkomorowe)i dopiero wtedy mysleć o ablacji. A jesli ablacja topolecam Centrum Kardiologii w Aninie W-wa ul. Płowiecka 37. Zespół: Prof. Walczak/Dr Szumowski. Pozdrawiam