Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich obecnych na portalu. Tak jak pisałem jakiś czas temu w moim poprzednim poście stwierdzono u mnie bradykardię powtórzono mi badanie holterem ekg oraz zrobiono ekg wysiłkowe i lipidogram cholesterol w normie holter ekg wykazał bradykardie i tachykardię z przewaga bradykardii najniższy puls 32 uderzenia na minutę do tego pauzy w pracy serca 2,2 sekundy kardiolog powiedział ze jeżeli ekg wysiłkowe będzie ok na nastepną wizytę dopiero za pół roku ponieważ rozrusznik wszczepia się dopiero od 3s pauz ostatnio w środku dnia miałem ćisnienie 100/50 puls 37 pomimo iż choruję na nadciśnienie iprzeważnie ma cisnienie 140/90 po zażyciu tabletki leki Prestarium stosuję juz od około 5 lat w niezmienionej dawce ciągle narywa mnie lewa ręka oraz mam czasem uczucie dretwienia lewego policzka oraz ból głowy byłem dziś na wizycie u lekarza rodzinnego prywatnie ponieważ chwilowo nie jestem ubezpieczony kazał jak najszybciej udac się do Poradni zaburzeń rytmu serca i na okragło jeden lekarz mówi ze jest jak jest a drugi wysyła mnie na nowe badania czy może jest tu ktos kto miał podobne dolegliwości?