Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w klatce piersiowej, wodnista biegunka, wymioty i ból serca

Gość kuba21031993

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kuba21031993

Witam mam na imię Kuba mam 21 lat od 2 tygodni przezywam piekło pierwszą objawom była biegunka wodnista przez 5,6 dni dostałem od lekarza rodzinnego tabletki na biegunkę i elektrolity ponieważ uważał że to jest przyczyna leczenia wcześniejszego antybiotykiem na 24 h ustąpiło lecz potem było co raz gorzej były wymioty zwracałem wszystko co wypiłem lub zjadłem zawroty głowy ucisk w klatce piersiowej ból serca szybkie bycie bardziej walenie serca kucie po stronie płuca powiększone źrenice osłabienie omdlenia po 5 dniach stwierdziłem że tak się nie da że to nie jakieś tam zatrucie pojechałem na ostry dyżur tam skierowali mnie do doktora w przychodni przyszpitalnej który stwierdził że to szok antybiotykowy mówiąc mu o uciskach w klatce i bólu serca nawet nie odpowiedział pewnie nie wiedział dał kroplówkę leki wypełniające elektrolity i odesłał do domu jeden dzień było dobrze nawet ok potem wszystko od początku co mam zrobić gdzie się udać bo sam już nie wiem !!!! nie jem od 2 tygodni bo jak coś zjem zwracam i tak samo jest z piciem choć próbuje na przymus serce dalej wali i są zawroty głowy osłabienie co mam zrobić ????

A próbowałeś napić się wody jagodowej? To jest najlepszy sposób na biegunkę.Suszone czarne jagody[są w sklepie zielarskim] należy 1 Czubatą łyżke zagotować jak kompot w szklance wody,jagody odcedzić i jak przestygnie wypić te ciepłą wodę po jagodach.Nie naraz, tylko w krótkich odstępach na raty.Jeśli chodzi o jedzenie, to należy ryż opłukac ze dwa razy,a następnie rozgotować go w osolonej [elektrolity!] wodzie. Po ugotowaniu jak troche przestygnie zmiksować ryż razem z wodą aby powstała rzadka papka. Tę papke należy jeść łyżką często i powoli.Serce to wali ci od zachwianej równowagi elektrolitowej.Nic oprócz ryżu i tej wody nie jedz przez jeden dzień.Oczywiście woda po jagodach może być pita więcej ,nie tylko ta szklanka.Działa on a,,garbująco **na ściany jelit.Potem możesz zjeść na przykład ten rozgotowany ryż zmiksowany z dwiema gotowanymi marchewkami.