Gość ojka Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Witam serdecznie! Mam do Was pytanie - czy ktoś wie czy badanie holterowskie można wykonac bezpłatnie z kasy NFZ??? Mój lekarz,kardiolog (chodzę do niego normalnie do przychodni) mówi, że to jest niemożliwe i za każdym razem ściąga ode mnie 100zł...Proszę napiszcie mi czy on mnie aby nie naciąga....Dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosia Opublikowano 12 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Ja miałam robione badanie holreowskie normalnie bezpłatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość danka Opublikowano 13 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 Normalnie Cie naciaga za badania jak holter echo i wysilkowe jak potrzebne w przychodniach ktore maja podpisana umowe z NFZ nie placi sie mozesz zapytac w kasie Chorych dlaczego pobiera oplate? moze nieraz dluzej sie czeka na badania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi