Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból głowy, osłabienie, brak chęci do życia i płytki oddech

Rekomendowane odpowiedzi

Czy zalecacie zrobić jeszcze jakieś badania aby potwierdzić że moje dolegliwości są na tle psychicznym? Zrobiłem : Ekg , Holter Krew i Mocz podstawowe i pod kontem tarczycy oraz AST , ALT , MOCZNIK , kreatynina , żelazo EEG głowy Objawy to początkowo mocne bóle głowy przez dłuższy czas , uczucie słabości , mało chęci do życia , mocne bicie serca , długie zasypianie , teraz płytki oddech itp .

Miałem wizytę u neurologa powiedział że nic niepokojącego się nie dzieje że mogę mieć tendencje do napięciowych bólów głowy , Lekarz sportowy powiedział że w sercu też nie dzieje się nic groźnego. W stawie wyniki holtera może ktoś coś na to powie: Monitoring: Srednia częstość akcji serca 45 bpm Minimalna częstość akcji serca 27 bpm o godz 3.05 Maksymalna 106 o godz 13.15 wyniki rytmu: Wykryto 4 pauzy większe niż 2400 ms. Maksymalna długość pauzy wynosiła 2539 sekund Migotanie przedsionków zostało wykryte w 5.92% (1 h 24 min ) całkowitego czasu monitorowania wyniki nadkomorowe: wystąpiło ogółem 797 (1.26%) dodatkowych pobudzeń nadkomorowych. W tym 779 ( 99.87% ) pojedynczych pobudzeń , 1 (0,13%) par , 0 okresów tachykardii i 0 zdarzeń napadowych częstoskurczy.