Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ból w klatce piersiowej, palenie w gardle i ból zębów

wwidelec

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś roku zdarzały mi się bóle w klatce piersiowej, coś w rodzaju kłucia, ale nie było to nic poważnego i ustawały po 1-2minutach. Od jakiegoś tygodnia zdarza mi się czuć silny ból w klatce, którego nie potrafię określić, palenie w gardle i ból zębów na dolnej szczęce, szczególnie z tyłu. Ustaje to po 20-30minutach i jest strasznie dokuczliwe. Czytałem o nerwobólach i bólach wieńcowych, ale nie wiem co to może być. Co z tym zrobić, albo do jakiego lekarza się udać?(Zrobiłbym to już dawno, ale bieganie ze skierowaniem po całym mieście i wysłuchiwanie *to nic poważnego* do mnie nie przemawia.)

Nie wiem co to jest,ale warto sprawdzić czy to nie zgaga.Kup sobie Ranigast zażyj,by to sprawdzić.Nie jedz ostrych ,słodkich i smażonych rzeczy.Na śniadanie zjedz np. samo białko z dwóch jajek gotowanych na twardo i kawałek białego sera. Przed snem napij się lnu mielonego rozmieszanego w ciepłej przegotowanej wodzie.To samo na czczo.Nie kładź się po jedzeniu,nie pij gazowanych i alkoholu.Czasem człowiek panikuje,że ciężko chory ,a przyczyna może być błaha. Dlatego warto to sprawdzić.Choc przyczyna może być inna.