cosmotair Opublikowano 13 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 Witam, czy istnieje grupa wsparcia na fecebooku? Czy może taką można założyć? To szybki i w zasadzie szalenie dostępny sposób, by się ze sobą komunikować. Jestem tutaj nowa. Mam 30 lat ... Arytmię od około 4-5 lat. Oczywiście na początku moje dolegliwości, były bagatelizowane, wyśmiewane wręcz- wszyscy tylko o nerwicy mówili. Zdarzało się, że moment dodatkowych był trudny do wychwycenia, wtedy też zarzucano mi, że panikuję albo mówię nieprawdę. Dopiero niedawno udało się u mnie na holterze złapać arytmię... Niestety, w dzień w którym ja nie odczuwałam żadnych dolegliwości. Arytmia mimo wszystko wyszła na zapisie. Jak wspomniałam to był dobry dzień. A nie mogę ciągle trafić na taki, w którym praktycznie jestem wyłączona z życia. Sparaliżowana. Niestety w takiej sytuacji jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się mieć dostępu do holtera :/ Obecnie mam zapisany Concor cor, ale sami wiecie.... Mi nie pomaga, mam wręcz wrażenie, że nasila arytmię :/ Czasami jestem bezsilna i nie chce mi się żyć :( Co myślicie o takiej grupie na fejsie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MartaMaria Opublikowano 14 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Myślę, że to świetny pomysł ! Doskonale Cię rozumiem, to co ja przechodziłam z ciężką chorobą u lekarzy to był hororr. Kazali mi iść do psychiatry i leczyć nerwice. Za ostatnie pieniądze postanowiłam wykonać badania prywatnie i... tachykardia, poszerzona tętnica płucna, zakrzepica. Mam już dosyć, a jeszcze wiele przede mną. Serdecznie Cię pozdrawiam i czekam na grupę :) Jakbyś chciała pogadać podaję maila i gg Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jakubpiotr Opublikowano 15 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2014 Tak to juz niestety jest z arytmia.zazwyczaj kiedy mamy holtera czujemy sie lepiej tzn.mamt tak zwany lepszy dzien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sylwia bodyl Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zalozulam grupe na fb.zawalczmy z fobia zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
hakembery Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Witam nie mogę was znaleść na fb co mam wpisać by mi się udało? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Mariusz87 Opublikowano 19 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2014 Można do grupy na FB dołączyć. Mam dodatkowe skurcze komorowe pozostałe po częstych infekcjach. Miałem nie udaną ablacje w Gorzowie i muszę dalej szukać pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi