adidao28 Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Mam pytanie powiedzcie mi co to moze znaczyc jak ide sie zalatwic to leci bialy mocz i to ze mam temp niska 35.9 czy to moze byc oslabienie organizmu czy cos powazniejszego ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kardiolog Marek Kośmicki Opublikowano 7 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Witam Adidao, Proponuje zrobić badanie ogólne moczu i z wynikiem zgłosić się do swojego lekarza. Jeżeli w badaniu moczu zostaną stwierdzone jakieś nieprawidłowości, to ułatwi decyzję, co robić dalej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tazzo Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 To jest kandydoza !!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość sertt Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Ja to elektronicznych termometrów nie lubię. Nie ufam ich pomiarom. Mamy w domu od jakiegoś czasu za to bardzo fajny, nowoczesny termometr Classic Geratherm. Wygląda jak zwykły rtęciowy, ale nie ma rtęci w środku, tylko wypełniony jest specjalną substancją, zupełnie nie trującą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość januszekk Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dla rodzin z dziećmi to ja zdecydowanie polecam takie rozwiązanie jak termometr Multitemp. Sprzęt ma 5 typów pomiaru. Mierzy przy skroni, w uchu, dotykowo i bezdotykowo. Można też nim sprawdzić ile jest stopni w pomieszczeniu, albo czy mleko w butelce jest już odpowiednio schłodzone do podania dziecku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość hagart Opublikowano 29 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 Dobre termometry bezdotykowe robi Geratherm, na długiej gwarancji. Ja mam ich termometr nonContact z przedłużoną gwarancją na 5 lat. Korzysta się bardzo wygodnie, prawdziwa rewolucja jeśli chodzi o mierzenie tempki. Dzieci są zachwycone:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bataa Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Mi podpasował termometr marki Geratherm. Mam na myśli wariant -nonContact. Jest faktycznie – non contact, można wygodnie zmierzyć temperaturę dziecka nawet podczas jego snu. Urządzenie ma dość duży wyświetlacz, który się podświetla na czerwono jeśli wykryje gorączkę, dodatkowo jest też alarm dźwiękowy, jakby ktoś np. gorzej widział. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ujjer Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Jakoś mi nie odpowiadają te elektroniczne termometry, wolę klasyczne. Znalazłem w sieci termometr Classic Geratherm i sobie chwalę. Dużo nie kosztował, a jest zupełnie bezpieczny i dokładny, a przy tym ma wieczną żywotność, więc jeszcze moim dzieciom i wnukom pewnie będzie mógł posłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi