Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Animri

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od paru miesięcy dręczą mnie okropne i uciążliwe objawy czegoś, ale niestety lekarze rozkładają ręce i mówią, że to nerwica. A mianowicie odczuwam ucisk w szyi tak jakbym miała za ciasno zawiązana apaszkę oraz głupie uczucie że rozpycha mi coś szyje od środka dodam że podczas schylania czuje niesamowite ciśnienie i pulsującą szyję, do tego męczy mnie uczucie że zaraz zemdleję odczuwam przy tym niepokój tak ogromny że automatycznie wstaję i zaczynam coś robić żeby odwrócić uwagę od tego, robi mi się słabo trzęsą mi się ręce, mam wrażenie że zaraz upadnę. Wydaje mi się też że wszystko nasila sie gdy w pokoju robi się za ciepło. Dolegliwości zaczęły mi się od lipca zeszłego roku chodziłam do lekarzy ale niczego się nie dowiedziałam, objawy przeszły mi we wrześniu i teraz niestety znów wróciły. Jestem załamana bo już nie mam siły biegać po lekarzach.

Hej mam taki problem.5 dni temu ze snu zbudziło mnie wirowanie w glowie czulam sie jak na statku myslalam ze to juz koniec ze mna i ze umre w niedlugim czasie..zawroty glowy juz nie sa tak silne ale jeszcze sa..bylam u masazysty poluznil troche spiete miesnie i jest troche lepiej ale uczucie tych zawrotow ciagle jest..czy to nerwica? ostatnio mam same stresujace sutuacje i mysle ze to wplynelo na moje samopoczucie..jak sobie pomoc?