Gość Ala Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Witam, Mój tata za pare dni ma mieć operację wszczepienia bajpasów, ma 64 lata i chorobe płuc,zabieg ma sie odyć w Szpitalu na JUrasza w Bydgoszczy. Prosze odpiszcie, jakie ma szanse, może ktoś był w tym szpitalu operowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość czarna Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 nie wiem jak to w Juraszu, ale jeśli o szpitale w Bydgoszczy chodzi to mój wjek miał wszczepiane by-pasy w szpitalu wojskowym i jest wszystko ok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maria K Opublikowano 2 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 witam serdecznie ja w tym szpitalu leżałam nie raz i powiem szczerze to najlepszy szpital jaki znam i lekarze dobrze wiedzą co robią są świetnymi specjalistami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi