Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Zgaga, zapowietrzanie się żołądka i poranna chrypka

Gość pechowiecja

Rekomendowane odpowiedzi

Gość pechowiecja

Witam w swieta dostalem zgagi troszke drinkowalem potem nazajutrz takze poimprezowalem ,poszedlem za 4 dni na silownie dostalem dziwnej nerwicy serca i po 2 cwiczeniach bylo mi strasznie niedobze przez zgage pocwiczylem 30 minut i juz nie moglem siedzialem w szatni z bolem glowy od tamtej pory nie mam apetytu bylem w szpitalu 2razy zrobili mi przeswietlenia klatki pobrali krew i nic nie wykazalo ze mam przepukline roztworu przelykowego wszystko bylo absolutnie wporzadku jak to lekarze powiedzieli,dodam tez ze kilka razy po zjedzeniu byle jakiego posilku mam straszny nacisk pod lewym zebrem uczucie jest jak by mi cos sie tam rozrywalo czasem takze jak by nacisk w sercu i bol pod sercem ,dokuczliwy odech jak bym mogl go wziasc 2x wiecej ktory powoduje zapowietrzanie sie zoladka ,oraz zadko co bol w plecach i poranna chrypka ,naprawde nie wiem co to jest i az boje sie isc na silownie dopuki nie zrobia mi gastroskopi na ktora musze czekac 3 -4 tyg stracilem na wadze ze 3,4 kg przez ostatni miesiac naprawde ciezko mi z tym jesli ktos mial podobne objawy niech mi doradzi co zrobic nie chce sfixowac czytajac o refluksach i przepuklinach