Gość Ala Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Dzieńdobry . Proszę o pomoc, czy ktoś miał wszczepione bajpasy w Szpitalu na Jurasza w Bydgoszczy. Jake są wyniki po tych zabiegach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość JAN Opublikowano 6 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 moj tata jest po operacji bajpasow ma 57 lat operacji w tym szpitalu nie ma co sie obawiac lekarze sa znakomici tata czuje sie dobrze odnosnie operacji nic sie nie czuje i nie pamieta operacja trwala okolo 10 godzin po operacji jest juz dwa tygodnie wszystko sie goji i boli ale bol idzie zniesc zyczymy z tata udanej operacji jan z corka z bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ala Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Dziękuję za informację, właśnie dzisiaj miał mieć operację, ale coś się przedłużyło z poprzednią operacją i może nawet w niedzielę będa go operować. Nie miałam pojęcia że tak długo trwa ta operacja. Najbardziej obawiamy sie tego,że ma chore płuca i dlatego ta operacja będzie trudna. Jeszcze raz dziękuje, pozdrawiam życzę zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość beata Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Mój tata też czeka na operację w tym szpitalu dlatego szukam wszystkich możliwych informacji o ,, Juraszu*. Na razie to towarzyszy nam ciągłe uczucie niepewności. Alu jeśli możesz to napisz coś więcej. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość MK Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Mój tata miał bajpasy robione w szpitalu wojskowm Operację robil dr Missima. Tata ma 68 lat. Czuje się świetnie. Missima zrobił to rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ~gość Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Szukam prywatnego dojścia do dobrego kardiochirurga z tego szpitala. Czy ktoś mi może pomóc??? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jola Opublikowano 5 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Mój maz mam mieci operacje w sierpniu tego roku bardzo sie boje o niego na bajbasy ,po operacj jak dlugo lezy pacjent czy zaraz mozna sie widziec z chorym po operacj czy jest mozliwosc bycia przy chorem prosze o szersza odpowiedzic dziekuje .moje numer gadu 906713 prosze o szersza odpowiedzic z gory serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AAA Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Moj tata mial robione by passy w szpitalu wojskowym w Bydgoszczy, operację robil dr Missima , wszystko przebieglo dobrze. Polecam ten szpital Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi