Skocz do zawarto艣ci
kardiolo.pl

Go艣膰 Marcelina

Rekomendowane odpowiedzi

Go艣膰 dziunia
Hejka...Mia艂am taki sam problem miesi膮c temu. Polecam kardiologa (dla osoby doros艂ej)p.dr. Mateja pracyje na oddziale szpitalnym przy ulicy Witosa. Rekomendowany przez dr.Relig臋. Prywatnie przyjmuje na Rondzie w Opolu a gabinet jest jad膮c od Bydowlanych za wiadyktem po lewej stronie, jest tam wi臋cej lekarzy. Zawdzi臋czam temu lekarzowi 偶ycie mojego tatusia. A p.dr.Sachambi艅ska z tego co wiem to jest od dzieci.
Odno艣nik do komentarza
Go艣膰 Julia opole

By艂am w zesz艂ym tygodniu w nowej przychodni kardiologicznej Pro Corde przyjmowa艂 dr Bartosz Szafran bardzo sympatyczny lekarz. Wida膰 by艂o jego profesjonalne podej艣cie do pacjenta, wys艂ucha艂 mnie bardzo cierpliwie nigdzie si臋 nie spieszy艂. Ze wzgl臋du na moje skacz膮ce ci艣nienie zleci艂 za艂o偶enie holtera ci艣nieniowego. Powiem Wam 偶e moje nowe leki kt贸re mi przepisa艂 s膮 rewelacyjne, g艂owa mnie ju偶 nie boli. Polecam naprawd臋 fajny lekarz.

Odno艣nik do komentarza
W dniu 27.05.2019 o 10:40, Go艣膰 dobrze radze napisa艂:

Id藕 do O艣rodka Samarytanin na Pu偶aka 11 jesli zalezy Ci na rzetelnym badaniu

R贸wnie偶 mog臋 poleci膰 Samarytanina, w艂a艣ciwie w ca艂ym wojew贸dztwie nie ma konkurencji. Specjali艣ci z powo艂ania i tyle 馃槈

Odno艣nik do komentarza

Co prawda leczy艂em si臋 na onkologii, ale s艂ysza艂em 偶e kardiologi臋 te偶 maj膮 艣wietnie聽 rozwini臋ta- a m贸wi臋 tu o O艣rodku Samarytanin. Szybka diagnoza choroby i szybkie skuteczne leczenie to aspekty kt贸re wyr贸偶niaj膮 to miejsce. Bardzo gor膮co polecam.

Odno艣nik do komentarza
W dniu 25.09.2020 o 08:26, Go艣膰 Paulina napisa艂:

Zgadza si臋, Samarytanin jak najbardziej mo偶na poleci膰, 艣wietni specjali艣ci.

Tam uratowali mi 偶ycie. Odsy艂ali mnie kolejni lekarze, m贸wili 偶e to nic strasznego. Jak si臋 okaza艂o wada serca szybko zosta艂a zdiagnozowana i podj臋te zosta艂y odpowiednie kroki, dzi臋ki kt贸rym 偶yj臋 i mam si臋 dobrze.

Odno艣nik do komentarza

Do艂膮cz do dyskusji

Mo偶esz doda膰 zawarto艣膰 ju偶 teraz a zarejestrowa膰 si臋 p贸藕niej. Je艣li posiadasz ju偶 konto, zaloguj si臋 aby doda膰 zawarto艣膰 za jego pomoc膮.

Go艣膰
Dodaj odpowied藕 do tematu...

×   Wklejono zawarto艣膰 z formatowaniem.   Usu艅 formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odno艣nik zosta艂 automatycznie osadzony.   Przywr贸膰 wy艣wietlanie jako odno艣nik

×   Przywr贸cono poprzedni膮 zawarto艣膰.   Wyczy艣膰 edytor

×   Nie mo偶esz bezpo艣rednio wklei膰 grafiki. Dodaj lub za艂膮cz grafiki z adresu URL.