Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Marcelina

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka...Miałam taki sam problem miesiąc temu. Polecam kardiologa (dla osoby dorosłej)p.dr. Mateja pracyje na oddziale szpitalnym przy ulicy Witosa. Rekomendowany przez dr.Religę. Prywatnie przyjmuje na Rondzie w Opolu a gabinet jest jadąc od Bydowlanych za wiadyktem po lewej stronie, jest tam więcej lekarzy. Zawdzięczam temu lekarzowi życie mojego tatusia. A p.dr.Sachambińska z tego co wiem to jest od dzieci.
Gość Julia opole

Byłam w zeszłym tygodniu w nowej przychodni kardiologicznej Pro Corde przyjmował dr Bartosz Szafran bardzo sympatyczny lekarz. Widać było jego profesjonalne podejście do pacjenta, wysłuchał mnie bardzo cierpliwie nigdzie się nie spieszył. Ze względu na moje skaczące ciśnienie zlecił założenie holtera ciśnieniowego. Powiem Wam że moje nowe leki które mi przepisał są rewelacyjne, głowa mnie już nie boli. Polecam naprawdę fajny lekarz.

W dniu 27.05.2019 o 10:40, Gość dobrze radze napisał:

Idź do Ośrodka Samarytanin na Pużaka 11 jesli zalezy Ci na rzetelnym badaniu

Również mogę polecić Samarytanina, właściwie w całym województwie nie ma konkurencji. Specjaliści z powołania i tyle 😉

Co prawda leczyłem się na onkologii, ale słyszałem że kardiologię też mają świetnie  rozwinięta- a mówię tu o Ośrodku Samarytanin. Szybka diagnoza choroby i szybkie skuteczne leczenie to aspekty które wyróżniają to miejsce. Bardzo gorąco polecam.

W dniu 25.09.2020 o 08:26, Gość Paulina napisał:

Zgadza się, Samarytanin jak najbardziej można polecić, świetni specjaliści.

Tam uratowali mi życie. Odsyłali mnie kolejni lekarze, mówili że to nic strasznego. Jak się okazało wada serca szybko została zdiagnozowana i podjęte zostały odpowiednie kroki, dzięki którym żyję i mam się dobrze.