Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wybuchy agresji i nieradzenie sobie z problemami

paula20

Rekomendowane odpowiedzi

Nie mam odpowiedzi. Ja sama właśnie jej szukam, dziś znalazłam tą stronę i zarejestrowałam się, pomyślałam że może mi ktoś tu ze chce pomóc, doradzi. Nie chodzę na żadną terapie, wstydzę się tego, że mam problem, długo się łudziłam, że to tylko *faza przejściowa* a to już trwa bardzo długo(za długo).Nie mam zrozumienia u rodziców a nawet chłopaka. Oni uważają, że sama powinnam potrafić zapanować nad emocjami nad agresja. A o pomyśle pójścia do psychologa zostałam nie poważnie odebrana,(ze to nie potrzebne).Mama uważa że ja nie jestem jednym z tych ludzi którym potrzebny jest psycholog, ale ja uważam ze potrzebuje kogoś kto mnie jakoś dobrze pokieruje. Wolę na początek spróbować wirtualnie podejrzewam, że nie będzie mnie to aż tak krępowało przed otwarciem się. Jeśli ktoś ma jakiś konkretny pomysł i radę dla mnie to będę bardzo wdzięczna. Chętnie porozmawiam z kimś kto ma prawdziwe zamiary w pomocy, wysłuchaniu mnie .A może ktoś przechodził podobną sytuację?Proszę o jakąś odpowiedź. Serdecznie Pozdrawiam:)