Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Ucisk w przeponie, kurczenie się twarzy, ból kolan i sztywność klatki piersiowej

Gość Siniu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam od 3 miesiecy mam straszne dolegliwosci najpierw ucisk w przeponie zakrecilo mi sie w glowie i odcielo na chwile oddech lecialem na kolana myslalem ze umre zaraz. Ale nie stracilem swiadomosci. Po tyg uciski miedzy lopatkami i w okolicy przepony, pozniej bol jednego drugiego kolana na przemian teraz doszlo kurczenie twarzy tak jak bym mial ja zaciasna. Bol kregoslupa. Jedno przechodzi drugie sie zaczyna porobione badania tarczyca rezonans glowy szyi Ana1 ujemne Rf w normie Ob Crp bardzo niskie elektrolity tez w normie nagle nadcisnienie uciski i poranna sztywnosc w klatce piersiowej. Zmienne nastroje raz czuje sie super raz jak bym juz mial zejsc jeszcze doszly jakies bulgotania w klatce piersiowej. Czy pod wplywem mojego wczesniejszego stresu mogla mi sie uaktywnic jakas choroba immunologiczna?

Właśnie wcczoraj spotkałam znajoma o podobnych objawach- trudnosci z oddychaniem,bóle jak twoje,w koncu zrobili jej tomografie klatki piersiowej i okazało sie,ze niepotrzebnie lekarz na atme ja leczył: otóż ma pęknięta przeponę.Kiedyś idąc z psem wyrżnęła jak długa na plecy.Wtedy stwierdzono tylko stłuczenie klatki piersiowej i kręgosłupa,robili tylko rtg.Teraz będzie mieć zabieg.Może i ty kiedyś miałeś wypadek...?Albo coś b. ciężkiego dźwignąłeś.Nie twierdzę,że to moze byc to, ale moze warto pomyśleć ,jeśli inne wyniki sa b. dobre/?