Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Drętwienie policzków, duszności i ucisk w klatce piersiowej

Gość Singsing

Rekomendowane odpowiedzi

Witam powiedzcie mi wprost mam dretwienie policzkow i uczucie duszenia sie i ucisku w klatce piersiowej. Zrobilem juz tyle badan od rezonansu glowy szyi, usg tetnic szyjnych, usg brzucha, tarczyce elektrolity badania przesiewowe Ana1 TK klatki piersiowej i brzucha. Wszystko ujemne albo dobre przeszedlem juz bole kolan jader, glowy, uciski miedzy lopatkami. W glowie juz sobie poukladalem tetniaki, rozwarstwienia aorty, choroby inmunobiologiczne, teraz mi chodzi po glowie stwardnienie rozsiane. I to wszystko w ciagu 3 miesiecy. Dzieje mi sie teraz ze mi dretwieja policzki, ciezko mi sie oddycha uczucie dymu w plucach a nie pale i dwa dni temu mialem taki nagly scisk w klatce piersiowej ze myslalem ze juz po mnie jak by mi sie cos skurczylo strasznie sie wystraszylem nie mialem oddechu przez pare sek, ale znowu zlapalo i puscilo. Czy to nerwica czas udac sie do psychiatry czy jeszcze jakies badania od czego moga byc takie dretwienia policzkow i sciski w klatce. Pozdrawiam