Gość Pytalski Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Jaki wpływ na serce i organizm ma stosowanie preparatu Acai Berry 900 ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania005 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Na pewno można schudnąć bo nie starcza już na jedzenie ,na pewno podnosi ciśnienie i tętno ,bo nie działa i jest się złym ze wydało się kasę .Tylko ten kto reklamuje pewnie będzie zachwalał bo i kasa na koncie i na jedzenie starczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Pytalski Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Schudnąć pomaga - wiem , bo mam w rodzinie kogoś kto stosuje i działa, ale ja pytam konkretnie o działanie tego preparatu w przypadku chorób serca, bo osoba stosująca go jest całkiem zdrowa , a ja mam problemy z sercem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Myślę że nie mają absolutnie żadnego działania .Oczywiście tak jak każdy owoc np.zwykłe jagody czy jabłka są odżywcze ale nic więcej .Gdyby działały cudownie na odchudzanie nie było by grubych ,otyłych ludzi na świecie ,gwiazd ,celebrytów i innych .Specjalnie wlazłam na stronę gdzie można to cudo kupić i całkowicie przekonało mnie zdjęcie *przed*i *po* czyli ta sama dziewczyna w tej samej dobrej !pasującej bieliźnie tylko *po*jest na wciągnieciu brzucha .Myślę ze żadne działanie nie reprezentuje sobą ta roślina czy tez wyciąg z niej .Zwykła pokrzywa też jest zdrowa .A nasz głóg to już cudo na serce ,Swego nie znacie ,cudze chwalicie . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ASIENKAKAKAAS Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Prawda jest taka że wszystko zależy od tego jaki kupi się produkt ja próbowałam naprawdę wielu środków ale żaden nie przyniósł takich rezultatów jak Acai berry 900, jest naprawdę skuteczny w miesiąc już schudłam 5 kg, stosuje te tabletki w dalszym ciągu mam nadzieje że efekty będą jeszcze lepsze. Przy zakupie produktu należy szukać oryginału dlatego ja kupiłam od producenta http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=2186 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Thomas1 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Na pewno podnosi cisnienie i to sporo i nie nalezy go stosowac przez spaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jagodkaa Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Po swoich doświadczeniach z tabletkami odchudzającymi mogę napisać… Lipa Allevo, APETITBLOCK, błonnik z ananasem, Novoslim. Praktycznie żadne efekty przez 3 miesiące stosowania każdego z preparatów, no może z 1-2 kg mniej. Reklama nic więcej. Koleżanka stosuje od 2 miesięcy Acai Berry 900 http://www.croc.link/lu jak twierdzi schudła 7,5 kg. Więc ja tez postanowiłam spróbować. Co prawda stosuję 3 tygodnie a wchodząc na wagę widzę 3,5 kg mniej. Az nie wierzę. Muszę schudnąć jeszcze 8 kg więc trzymajcie kciuki mam nadzieję że acai berry mnie nie zawiedzie i sprawdzi się jak przez ostanie 3 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi