Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Acai Berry a serce

Gość Pytalski

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę że nie mają absolutnie żadnego działania .Oczywiście tak jak każdy owoc np.zwykłe jagody czy jabłka są odżywcze ale nic więcej .Gdyby działały cudownie na odchudzanie nie było by grubych ,otyłych ludzi na świecie ,gwiazd ,celebrytów i innych .Specjalnie wlazłam na stronę gdzie można to cudo kupić i całkowicie przekonało mnie zdjęcie *przed*i *po* czyli ta sama dziewczyna w tej samej dobrej !pasującej bieliźnie tylko *po*jest na wciągnieciu brzucha .Myślę ze żadne działanie nie reprezentuje sobą ta roślina czy tez wyciąg z niej .Zwykła pokrzywa też jest zdrowa .A nasz głóg to już cudo na serce ,Swego nie znacie ,cudze chwalicie .

Gość ASIENKAKAKAAS

Prawda jest taka że wszystko zależy od tego jaki kupi się produkt ja próbowałam naprawdę wielu środków ale żaden nie przyniósł takich rezultatów jak Acai berry 900, jest naprawdę skuteczny w miesiąc już schudłam 5 kg, stosuje te tabletki w dalszym ciągu mam nadzieje że efekty będą jeszcze lepsze. Przy zakupie produktu należy szukać oryginału dlatego ja kupiłam od producenta http://track.acaiberry900.pl/product/AcaiBerry-900/?pid=129&uid=2186

Gość jagodkaa

Po swoich doświadczeniach z tabletkami odchudzającymi mogę napisać… Lipa Allevo, APETITBLOCK, błonnik z ananasem, Novoslim. Praktycznie żadne efekty przez 3 miesiące stosowania każdego z preparatów, no może z 1-2 kg mniej. Reklama nic więcej. Koleżanka stosuje od 2 miesięcy Acai Berry 900 http://www.croc.link/lu jak twierdzi schudła 7,5 kg. Więc ja tez postanowiłam spróbować. Co prawda stosuję 3 tygodnie a wchodząc na wagę widzę 3,5 kg mniej. Az nie wierzę. Muszę schudnąć jeszcze 8 kg więc trzymajcie kciuki mam nadzieję że acai berry mnie nie zawiedzie i sprawdzi się jak przez ostanie 3 tygodnie