Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bianka2

Rekomendowane odpowiedzi

Tak pisze w każdym ale jak mam coś ważnego do napisania ,to zę Kamea odpisałam o tętnie nie znaczy ze będę odpisywać tam każdemu ,skoro piszecie o nerwicy to piszcie a nie odpowiadacie sobie na posty a chłopak zostawiony sam sobie .Może pomyliłaś forum z gg ?Jeśli udzielasz się na jakimś temacie to *pogadaj *z jego bohaterami a nie pisz tylko tam gdzie można siać zamęt albo odpowiadasz tylko jednej osobie .Tak masz rację ja jestem hipokrytką ,mam chorą wyobrażnię ,*dobre serduszko *specjalnie napisałam w cudzysłowiu ,prowokuje kogo tylko mogę i tysiąc innych wad posiadam już nawet nie zliczę .a jestem kiepską pielęgniarką jeszcze zapomniałabym .A o sobie co byś napisała ?Ja siebie scharakteryzujesz ?Zapewne żadnych wad ,same zalety ,szkoda tylko ze to się nie przekłada w żadnej dziedzinie . I nie wiem o czym piszesz że ja przed Bianką ostrzegałam ?Nieważne .Kończę tą dyskusje bo znowu zaśmiecam czyjś temat .

Dzień dobry , Aniu nie wiem nawet gdzie i kiedy mnie krytykowałaś , wiem tylko jak Zdrowa i parę innych osób mnie atakowało . Jesli chodzi o dane to ja nigdy nie podawał i nie ujawniałam danych innych osoób to w tej kłótni która była z moję przyjaciółką ona podała tu do publicznej wiadości moje dane , imie , miejsce zamieszkania . To tak dla sprostowania , nie wiem ale Zdrowa juz chyba sie pogubiła w tych wątkach i nie kojazy gdzie co pisze . ja tak samo jestm zakłamanym aniołem chociaz za anioła sie nie uważam . Kazy z nas ma swoje zalety ale ma tez wady do których potrafie sie przyzać i przede wszystkim nie jestm ideałem w szystkich dziedzinach życia . Gdy czegoś nie wiem pytam a ze mało bywam na forach to nie miałam pojęcia o wpisie w wyszukiwarkę żeby znaleść swój post , nigdy mi to nie było potrzebne . Popatrz na tam tym forum o nerwicy ludzie pisza o swoich dolegliwościach prosza o pomoc ale tak jak temu chłopalkowi nikt nie odpisał ale jak jest jakas mała zadra gdzies cos z czego można zrobic afere to juz Zdrowa Mary zarazm sie pojawia ale teraz juz silniejsza bo ma swoja sojuszniczkę .

Też nie pamiętam więc nie będę się tego komentować .Mma wrażenie że niektórzy zrobili z tego forum portal społecznościowy i gg w jednym .Zawsze rażniej watahą atakować bo samemu to się nie ma tyle radochy .Niech sobie robią co chcą ,na mnie to nie robi żadnego wrażenia ,szkoda tylko tych co potrzebują pomocy .

Bianka prosiłam abys dała mi spokoj a ty dalej macisz,,przykro., Ania no kto tu sobie robi portal społecznosciowy lub gg,to wy obgadujecie,a tak na marginesie czy niema lepszej rozrywki jezeli jestes zdrowa niz upajanie sie ludzkimi chorobami,i bywanie tu no cos mi sie widzi ze lubisz czytac o ludzkich nieszczesciach.jest tyle innych zainteresowan a ty wolisz sie meczyc i wysłuchiwac innych w nieszczesciu ,po licho.a jak juz to szpitale czekaja na wolontariuszy!!! i prosze was odczepcie sie raz na zawsze od mojej osoby ,ja nie istniejes.ok.pozdrawiam i zdrowia zycze.

Kamea2 czy ja wspomniałam chociaż przez sekundę ciebie ?Ja mam na co dzień żywych pacjentów przed sobą więc pozwól ze wolontariat zostawię innym .Wiesz dobrze że odpisuję od ładnych kilku lat na posty ludzi i daleka jestem od upajania się chorobami ,bo tak jak piszę mam to na co dzień i śmierć i umieranie ,więc miałabym się czym upajać .Podałam tylko przykład chłopaka który pisał na watku nerwicy a został nie zauważony bo byłyście zacietrzewione awanturą nawet nie wiem o co poszło i nie mam zamiaru czytać bo mnie to nie ciekawi .Wiem jedno niepotrzebnie Zdrowa wtrąca się tam gdzie nie jest potrzebna i tyle zawsze gdzies napisze swoje zdanie które nie zawsze musi kogoś obchodzić więc może też jej poradz żeby nie pisała na forum bo denerwuje ludzi a nie mnie piszesz ze ja mam stąd odejść .Dla przykładu na tym temacie ,była cisza i spokój ale nie musi wsadzić palec w oko .Ja nikogo nie obmawiam .Gdybym chciała się czepiac na tym forum wszystkiego co mnie denerwuje to byłaby tu jatka z piekła rodem .

Ania czemu straszysz ze jestes taka silna w kłotni ,bron boze nie bede z tym z toba rywalizowac ,jest to ponizajace jak dla mnie ja nie mam zamiaru sie kłócic bo szkoda mi mojego zdrowai,ale nie pozwole sobie na zaczepki ,czemu nie mogłam napiac to co napisałam do Zdrowej,ze Bianka wylała cała gorycz na moja osobe,łacznie z nk ,gdzie pozbyła sie nie tylko mnie.i dzis dalej ciagnie temat no powiedz po co?czy nie moze tu byc spokoj ,czy jak nie było Bianki to ja sie z kims kłoce nie,ale juz wiem na co stac Bianke i nigdy juz jej nie odpowiem,bo to bez sensu. Ania to jak masz na codzien to nie lepiej dac umysłowi troche odpoczac od traumy niemocy ludzi to tak dla zdrowia przychicznego jest potrzebne,ale to twoj wybor.i guzik mi do tego.tylko prosze nie wtracajcie mnie w gierki ,bo jest mi to mało potrzebne,zdrowia i wiecej zrozumienia zycze,

Witam, czytam wątki związane z nerwicą i z tego co się zorientowałam to Mary10 (Zdrowa) wcale nie potrzebuje pomocy na wątkach nerwicowych gdyż po prostu nie ma nerwicy...(no może kiedyś miała lęk o swoje zdrowie związane z sercem ale to dotyczy także ludzi zdrowych, bez nerwicy). i ona nie wie co to prawdziwa nerwica, taka np. że bez leków się nie obędzie.. więc proszę na miłość boską!!!.... MARY zejdź wreszcie z tematów nerwicowych, bo jej nie masz, a tylko węszysz i piszesz na forum jak chcesz komuś dokopać, a to nie pomaga ludziom naprawdę potrzebującym wsparcia nerwicowcom.

Nie,nie i jeszcze raz nie teraz napiszę cos o Zdrowej,moi kochani jaka jest kazdy sam widzi ,ma swoje zdanie i go broni ,ma prawo ,ja wiele razy nie zgadzam sie z jej opiniami i radami ,ale nie moge tego kwestionowac ,,bo kazdy ma prawo do swojej racji ,nie raz ,nie dwa w duchu wnerwiam sie na nia ,ale prosze uwierzcie mi jest Ona jest serdeczna i miła osoba,chce dla nas dobrze a ze ma inne zdanie niz wiekszosc to co?nie mozna tak traktowac kobiety ze broni swojej racji,a my nie mozemy zgadzac sie we wszystkim ,bo co to bedzie za swiat jak wszyscy beda na jedna miare,czasami trzeba potrzepac dana osoba zeby sie ogarneła ,a Zdrowa to potrafi i chwała jej za to,tak wiec nie zucajcie sie na nia ,bo gdybyscie ja lepiej poznali to zobaczyli ze jest to fajna babka,tak wiec dajmy tu byc wszystkim i z jego zdaniem.zobaczcie ile rad daje migoczacym i sa jej wdzieczni .

Nie , nie potrzebuje pomocy na wątkach nerwicowych tak jak Ania też nie potrzebuje ale ciągle trąbi jak to Ona swój cenny czas marnuje aby pomagać ludziom .Ja też pomagam w taki sam sposób jak Ona i tyle w temacie. A gdzie mam pisać i kiedy to tylko ja i tylko ja będę decydować a nie ktoś inny . Ja nie marnuje swojego czasu tu pisząc. A Ty Gościu co tak z ukrycia , co ty wiesz o mnie NIC , ZERO . Czytaj , czytaj bo czytanie to klucz do wiedzy a co niektórym to ona się przyda. Ja jestem na forum kardiolo bo mam dolegliwości kardiologiczne . Proszę nie czytajcie moich postów tych co one denerwują a to jest najbardziej prosty sposób aby nie było * zadymy * na nim. Czy aż tak wiele wymagam ? Ania a Ty szczególnie i Bianka też .

Ale ja nie czytam twoich wpisów ,jak zapewne wiesz posty nowe wyświetlają się wspólnie i zawsze widać kto co napisał .Ja nikogo nie straszę i nie czerpię dzikiej przyjemności z czytania o czyjś chorobach ,nie mam satysfakcji z tego powodu nie przeżywam dzikich ekstaz .Proszę mi tego nie wmawiać .I nie epatuje swoim wolnym czasem i poświęceniem ,piszę o tym odpierając ataki na mnie ze po co tu w ogóle wchodzę .Tak jak to napisała Kamera każdy ma prawo mieć własne zdanie i może je pisać -więc ja też ,tak ,prawda ale można ugryżć się w jęzor i pominąć swoją opinie skoro temat mnie nie dotyczy .Ja nie piszę na temacie ciąży chyba że ktoś zada pytanie dotyczące zdrowia czy jakiś parametrów ,nie piszę na nerwicy chociaż mam nieraz ochotę potrząsnąć towarzystwem które z uporem maniaka wmawia sobie nerwicę i chodzi 40 razy do lekarza po czym nie bierze leków bo to czy siamto i w kółko Macieju .Czemu moja obecność tak wam bardzo przeszkadza ?No czemu ?Co ja takiego komuś zrobiłam że zawsze jestem negatywnie oceniana przez niekóre osoby ?Nie rozumiem ?Przeciez ja się nie czepiam waszych wypowiedzi ?W czym ja wam przeszkadzam ?Proszę mi odpowiedzieć na to pytanie .Nie wiem o co poszło z Bianką i nie obchodzi mnie to ale jeśli dziewczyna pisze na nowym temacie to po cholerę ja znowu atakować i się czepiac ?No pytam po co ?Co was to obchodzi ze napisała nowy temat ?Pytam ?Forum nie jest prywatne ,może na nim pisać każdy i nic komu do tego .Jednym wpisem rozpętałaś burzę i ma jeszcze pretensje .Tak właśnie wygląda definicja trolla .Nic dodać nic ująć .

Ania ja to juz pisałam 100razy , pisz se kobieto ile chcesz i co chcesz , MNIE TO NIE PRZESZKADZA!!!!!!!!! A w jęzor to możesz się TY ugryżć bo ja mam język a nie jęzor . Mój wpis pod tematem Bianki dotyczył niewłaściwego wpisu co do eksperta a nie samej treści Jej postu i Ty to przechwyciłaś i nie wiadomo o co Ci chodziło w tym wszystkim . I to samo napisze co Kamea , KAŻDY MA PRAWO MIEĆ SWOJE ZDANIE W DANEJ KWESTII I JA TEŻ.

Zdrowa ty masz chyba rozdwojenie jażni skoro sądzisz ze twój wpis w tym temacie dotyczył niewłaściwego wpisu co do eksperta może skopiuję to co napisałaś mary10 • 2014-01-16, 15:40 No niestety muszę się wtrącić , czytam i przecieram oczy co Bianka napisała , myślałam ,że Pana Doktora ominie ta przykrość . Ta Pani tak ze wszystkimi postępuje jak Jej ktoś nie odpowie tak jakby chciała* usłyszeć * a * usłyszała* prawdę , która zawsze boli . Ja też byłam koleżanką z forum dla Niej dobrą dopóki nie napisałam prawdy na temat Jej stanu zdrowia i czar prysł a moja osoba została bardzo zle potraktowana ale nic dalej jestem i jak mogę to czasami odpisuje na posty jeżeli uważam ,że coś na dany temat wiem. A tak to jestem bardzo wdzięczna forum* kardiolo * , że Pan Doktor jest tu z nami bo już chciałam * uciekać* a dzięki Panu zostałam . Jeszcze raz dziękuję Panu ,że jesteś z nami. Pozdrawiam ...wg mnie to żal wylany do pana eksperta na temat Bianki ,po cholerę wywlekasz co było i jaka ona jest doktorowi ?Przecież to jest poziom przedszkola ,po co wtrącasz swoje 3 grosze ,chyba tylko po to żeby zrobić dym .Kamea mi nic nie leży na sercu ani na wątrobie ale nie pozwolę żeby kotś ciągle mnie oczerniał .Zdrowa raz piszesz ze będziesz tu i nic ani nikt ci w tym nie przeszkodzi a tu piszesz ze zostałas na forum dzięki doktorowi ,przecież ty nie potrzebujesz pomocy więc po co ci doktor na forum ?Mieszasz i miotasz się żeby tylko siebie przedstawić w dobrym świetle a ja jestem be ,trudno musisz sobie jakoś z tym poradzić .Wiele razy tu były kłótnie i z czystym sumieniem mogę napisac ze byłaś ich zarzewiem .I po co ?Po cholerę ?Wiesz ze zawsze się to tak kończy mimo to zaczynasz jatki .Już tyle osób ci pisało żebyś przestała ale ty dalej i dalej co 2 tygodnie jest dym.Pamiętaj że każdy mierzy swoją miarą i dla ciebie te kłótnie to sposób na rozrywkę .Gdybym miała problemy z sercem to szukałabym spokoju a nie kłótni.Zagadkowy przypadek chyba że masz jakąs charakteropatię i czerpiesz z tego przyjemność ,To by wiele tłumaczyło .Innego wyjaśnienia nie widzę .Peace and love dziewczęta .

Ania cała prawdę napisałam , nie mam się czego wstydzić , taka jestem i koniec i musisz to zaakceptować , nic Ci do tego co ja tu robię na tym forum, nie chciej żebym Ciebie oceniła bo będzie dopiero dym i smród, nie prowokuj. Jesteś tak zacięta na mnie ,że nawet nie zauważyłaś ,że miesiąc przynajmniej nie pisałam a tam gdzie jest Kamea może i dwa. Nie wysilaj się na angielski bo nie będzie ani lawu ani pisu , bo taka jestem pielęgniarko z kompleksami. Jak chcesz to sobie możemy popisać , nikt mi tego nie zabroni chyba ,ze admin ale jakoś nie chce . Można sobie przeczytać posty Roxi jakie peany do mnie pisała , są na to dowody .

A proszę bardzo możesz mnie pooceniac jak się nie boję :)Tylko wiesz po co mi twoje oceny ......nie będę pisać wprost .Kompleksy ?Każdy je ma ,zapewne ty też dlatego tak chętnie wytykasz je u innych .I nie prawda ,ja nic nie muszę a już na pewno nie muszę akceptować twojej osoby .Ja nie wiem ile czasu nie pisałaś tam gdzie Kamea ,nie robię notatek i w ogóle mnie to nie obchodzi ,ani trochę .Ale zawsze będę reagować na niesprawiedliwość i dzisiaj już zaczynam odliczać do następnej rozróby jaką zrobisz na tym forum .Wstyd mi że musze pisać takie rzeczy a właściwie nie muszę ale widać trafiłaś na równie jak ty zaciętą przeciwniczkę .Ujadasz jak buldog a potem ogonek pod dupcię i spierniczasz jak chichuana opowiadając po drodze jak to inny ktoś kogoś pogryzł a tobie się dostaje .Po prostu chcesz rozpaczliwie zwrócić na siebie uwagę a jedynym wyjściem jest następna rozpierducha .Dla Ciebie nawet napisanie 2 słówek po ang,jest chwaleniem się .Matko ktoś chyba zrobił ci straszna krzywdę w życiu ze każda rzecz wywołuje taką złość u Ciebie .Dobrze ze nie chwale się wg,ciebie że w ogóle umiem pisać .Nie wiem czy Bianka to Roxi bo nie uczestniczę we wszystkim na tym forum i nie wtrącam się do wszystkiego .

Brawoooo Mary odkrycie brawoo przeciez na forum o nerwicy jest napisane bo sama to napisałm że kiedys pisłam jako Roxi ale nie chce wracac do tamtych przezyć i przykrości skończyłam ten temat i pisze jako Bianka . Droga Mary tak dla twojej świadomośći to dalej pisze z Violetta z która był ten zatarg tylko że prywatnie bo obydwie zrozumiałysmy gdzie i jaki popełniłysmy błąd , Gdyby sprawa dotyczyła tylko nas nie było by takiej zadymy a ty głównie przyczyniłaś sie do tegoi , że niczego zrobiła sie awantura , Zresztą tak jest przy kkazdej sprawie gdzie wsadzisz te swoje piec groszy wybucha awantura . Tu Ania ma rację kobieto myslłam że to moje zycie było piekłem ale widze że ty chyba wiecej przeszłaś w zyciu ktos musiał cie bardzo ranic bo w tobie rozpanoszyła sie niesamowita nienawiśc . Wiesz czym róznizymy sie od sibie ??????????? Ja w przeciwieństwie do ciebie potrafie przebaczać zmkęłam pewi9en etap swojego zycia , przebaczylam tym którym nalezłąo przebaczyć nie dla zasady samego przebaczenia ale żeby mieć w sercu pokój , żeby móc z czystym sercem spojżec każdemu w oczy . a ty ciągle szukasz zwady , konfliktów . Po co ci to ? Ale wiesz tak jak twoja przyjaciółka napisała diabełku włsnie takie okreslenie do cibie pasuje wedługo tego postepowania . Czyzbyś tez zachorowała na nerwicę tak jak ja ??????????? bo nagle ze Zdrowej zrobiła sie Mery , która krąży po forach i karmi się awantutami wzniecająć je i poni żając ludzi .

Oooooooooo Ania nie wie wszystkiego ciekawe to ciekawe zjawisko u Ciebie. Prawie wszystko co mi * wygarniasz * to sama robisz , np, to wypominasz pani jakieś zatargi z JSZ i Kielce a to było tak dawno i jakoś to pamiętasz bo co ?? A mi mówisz ,że się starych rzeczy czepiam u Bianki yel Roxi , bo co Ty możesz a ja nie . Odpowiem ci na to pytanie ja i Ty możesz i ja mogę jeżeli chcemy tak , ani Tobie ani mnie nic do tego. Ja Ciebie czyli Twój charakter zaakceptowałam co nie znaczy ,że poglądy a posty Twoje w bardzo malej ilości komentuje Tylko wtedy jak ja to uważam ,że piszesz nieprawdę w/g mnie lub jak teraz odpowiadam na Twoje zarzuty w bardzo dużej mierze nieprawdziwe , wszystkich się nie da skomentować boby forum się *zapchało *. Nie mam żadnych kompleksów i nigdy nie miałam co nie znaczy ,ze nie mam wad . Wady mam jak każdy inny człowiek. Nigdy nie bałam się ujadania na forum w stosunku do mojej osoby i nadal sie nie boje , ani opinii na mój temat ani innych obelg a ogona nie podkulam bo dalej jestem i Twoje opinie czy innych ujadaczy na mnie nie robią wrażenia , żadnego wrażenia , wiem kim jestem i co reprezentuje i to jest moje co mam w środku a Co niektórzy co ujadaja to tylko z powodu prawdy . ktora ja czasami napisze , nie wszyscy nawet prawda tutaj się obrażają i dalej piszą ..

Bianka , ja napisałam żeby sobie poczytać pod nickiem Roxi jakie peany pisałaś pod moim adresem jak moje posty Ci odpowiadały , tylko taki był moj zamiar napisania Twojego innego nicku , nie spiskuj bo ja nie spiskuje w stosunku do Twojej osoby to dlaczego to robisz w stosunku do mnie ? Przypomnie Ci jeszcze ,ze Ci podałam nawet moj adres meilowy i tez tam była wymiana postow i co o tym zapomniałaś? Ja jakiś czas temu po * konflikcie i na prośbe Kamea żeby sobie podać rękę i wybaczyć i tez tak uczyniłam ale Ty niestety * ręki mi nie podałaś * . Mogę ponowić , PODASZ MI RĘKĘ NA ZGODĘ , ja ją wyciągam .