Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Bianka2

Rekomendowane odpowiedzi

Mary oczywiści podałąs mi swój email i prawdą jest że była wymiana postów , ale dlaczego do cholery atakujesz ludzi, czy ty masz taki sposób bycia ? Jesli chodzi o wysiągnięcie reki to wiesz , że ja szybko zapominam krzywdy bo nie na tym zycie polega zeby nawzajem sie krzywdzić . Myslałam że z Kamea był juz dobry kontakt nawet często wklejałam jej posty jak sie dowiedziałm że ma tarczycę co zreszta u mnie tez jest i jak mogłam tak starałam sie jej pomóc a jak tylko nadazyła sie okazja żeby komus dopiec to od razu kamea nie inna osoba z tam tego forum tylko Kamea ucieszyała się z tego że ktos mi dowaił . Wiesz przykre to jest naprwdę . Dlaczego od razu w tak ironiczny sposób podeszłaś do mojej wypowiedzi , czy ja jestem taka zła ze przedemną trzeba ostrzegac ludzi ? , czy ja sie orazałm na lekarza za jego zdanie które mi napisął w poprzedniej wiadomośc ? Rozpoczęłam wątek dostałam odpowiedz zastosowałm sie do rad lekarza i zrobiąłm badanioa chciał wpisac wyniki i przeczytac interpretacje tych wyników ze strony experta ale niestety mój wątek zniknał , nie wiem kto go usunął , kto zmienił jego tytuł . I co tu było złego że napisąłm że zgubił mi sie wątek . Lekarz tez moim zdaneim powien innaczej odpowiedzieć juz troszke o mnie wiedział z poprzednich wpisów . A t5y do tego dołozyłaś . Ludzie czy wy macie mało problemów na codzień żeby tu jeszcze jeden drugiemu dopiekać , a może z powodu tych wszystkich problemów tu wyładowujecie swoje emocje . Wiesz Mary ja mam taki zwyczaj jak mam jakis problem to izoluje sie od otoczenia i sie modle bo wiara daje mi ogromna siłe , dzieki wierze jeszcze zyje i normalnie funkcjonuje chociaz patrząc na moje zycie wstecz to nie miała bym juz prawa żyć na tej ziemi Ale zaufałam Bogu i to on mnie prowadzi , wiem juz z góry że bedzie do tego komentarz bo znam juz te komentarze z poprzedniego forum typu .... Zakłamany aniołek , świetojebliwa itd ale nie razi mnie to bo cóz może mi uczynic zwykły człowiek jaka on ma moc ?????????? Wiara jest dla mnie drogą a taa nkazuje przebaczać takąże nie mam do nikogo urazy . a zanim Mary napiszesz ponownie zastanów sie czy chcesz pomóc podnieść na duchu poradzic czy chcesz zdołowac i urazić .

Dodam jeszcze jedno do ci9bie mary i kamea przebaczam ale nie chcę z wami miec juz nic wspólengo , bo nawet przez ten komputer , monitor czuc jak bije od was zła , zatruta , negatywana energia , najpierw zróbcie porządek z waszym wnętrzem a pżóniej udzielajcie sie na norach , może jak dojdziesz Mary do ładu z soba i poukładasz swoje rozbite wnetrze to będziesz inaczej podchodzic do ludzi . Szkoda bardzo że w taki sposób paskudny sposób potraktowałaś ANię ona naprawde robiła na tych forach duzo dobrego i wielu ludziom pomagała jak nie radą to dobrym słowem w przeciwieństwie do ciebie . Widzę , ża papuzki nierozłączki dalej atakuja teraz na innym forum .

Kużwa Bianka zejdziesz ty z mojej osoby ,czy tak co post bedziesz mnie wymieniac ,daj mi spokoj kobieto ,mam cie dosc ,i nie tykaj mnie prosze cie serdecznie ,czy mozesz to uszanowac czy nie dociera do ciebie ,.i nie uzyaj na wyrost słowa przyjaciołka ,bo to ze lubie Zdrowa i szanuje nie znaczy ze jestesmy przyjaciólkami.czy teraz dasz mi spokoj,ja cie nie tykam i nie chce cie juz słyszec,omijam cie szerokim łukiem.daj mi zyc w spokoju. i juz mi nie odpisuj,najnormalniej mam juz tego dosc.spokoju ci zycze i zdrowia

Bianka , wcale nie chcesz pojednania i zgody , ja nie prosiłam o wywody na temat wybaczania tylko miałaś mi podać rękę na zgodę , nie podałaś i tyle , przeżyje to a wybaczenia Twojego też nie chce. Ania , z Tobą to naprawdę coś nie tak , że mnie nawet na innym forum*widzisz* . JA NIGDY NIE PISAŁAM , ŻE KIELCE I TY TO JEDNA OSOBA , wszystko Ci się myli , odpuść sobie . Ja wcale tak dużo konfliktów na forum nie mam , jak ktoś się ze mną nie zgadza to urywa dyskusję , wcale nie musi tak samo myśleć jak ja. Zgadza się, było kilka osób ,które nie umiały się pogodzić z innym zdaniem lub prawdą na ich temat i wtedy byłam atakowana a na ataki też czasami i atakowałam ale też i nie raz przepraszam , to słowo nie jest mi obce. No nic Twój zły humor a nie mój , ja go Ci nie zepsułam . Nie raz się żegnałaś i jak bumerang wracałaś , wiem ,że i tak teraz będzie. PS Coś mi się wydaje ,że Pan Doktor * zamilkł * , to by była jednak większa strata ,niż Twoja nieobecność.

No nareszcie Kamea wyrzuciłaś to z siebie zawiśc cie zżera i zawsze zżerała , nie raz wytknęłaś mi że ze jak to w domu czy ogrodzi wyglądam fryzura makijaz . Haaa haaa i teraz widze co cię boli . Ja przynajmniej pokazałm coś w zyciu i mnie tylko na Nk można o mnie poczytać a ty co . Laleczka w domciu bez stresu , zmartwień kasy pod dostatkiem , ze z tego wszxystkiego nerwicy dostałaś . Ale żeście sie dobrały . jedna złośnica i druga . Ja mam przynajmniej czym sie poszczycić bo wszystko zrobiłam własnymi rekoma , ciężka pracą . I wszystko powstało z mojej własnej inicjatywy , co wymysliłam , zaprojektowałam to zrobiłam i wiem ile jestem warta a ty wraz z twoja przyaciółką mozecie sobie mnie tu obrażać ile chcecie niestety nie rusza mnie to delikatna laleczko

Znalazłam was przypadkowo ..... i myślalam że te fora są po to aby przyjemnie pogadać wyżalić się i otrzymać dobre słowo gdy jest nam źle ALE WIDZE ŻE JEST TU OKROPNIE GORĄCO i napewno nie służy to wyciszeniu i poprawie samopoczucia DZIEWCZYNY NIE TEDY DROGA OPAMIETAJCIE SIĘ to nie idzi w dobrym kierunku po co się nakrecacie , ublizacie sobie dajcie na luz pozdrawiam