Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wysiłek fizyczny przy arytmii pogrypowej

Gość Arek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Otuz arytmia pojawila sie u mnie jako powiklanie pogrypowe, myslalem ze umieram, ogormny strach, czeste ataki czestoskurczow, mam teraz 15 lat choruje juz ponad poltora roku a zaczelem cwiczyc pol roku temu, uprawiam kulturystyke moj stan bardzo sie poprawil od tamtego czasu, zalecam wszystkich do podejmowania wysilku pomimo choroby z czasem bedzie coraz latwiej i lepiej, i mam takie pytanie czy mozliwe jest calkowicie wyleczenie sie z arytmi przyjmuje atenolol 25 mg 2 x dziennie, pije ziola :kwiatostan głogu, melisa na dodatek jem czosnek od ponad roku bo slyszalem ze ma korzystny wplyw na serce. Piszcie tutaj od czego wam sie poprawia stan zdrowia.
witam ja mam cos takiego ze tam w srodku prubuje ze mnie cos wyszkoczyc niby to serce niby sam nie wiem co pokłuje, poskacze spoce sie troche i pusci puzniej zostaje mi tylko pewnego rodzaju napiecie i czekanie do nastepnego razu to dopiero meczy mam arytmie wykryto mi ja na testach wysiłkowych. Ciekawi mnie to czy i jak długo mozna z taka chorobą zyc. pozdrawiam kamil 25