Gość mmmaaae Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Witam Podobno mam nadcisnienie, tak twierdzi lekarz rodzinny. Podczas jednej z wizyt zmierzyl mi cisnienie i mialam 170 na 100, kaze mi brac nedal i tialorid, czy te tabletki musze juz zawsze brac, czy jest mozliwe ze sie wyjdzie z nadcisnienia? Teraz mam caly czas normalne cisnienie i czy jest sens brania tego nadal? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ania05 Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 Dziwne to trochę że po jednorazowym zmierzeniu zlecił leki bez żadnej diagnostyki .Powinnas pomierzyć ciśnienie i wykonać jakies wyniki ,cholesterol ,tarczycę żeby wykluczyć inne choroby i poznać przyczynę takiego wyniku . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość 444 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Ania ma rację ,jakiś dziwny ten lekarz,że po JEDNORAZOWYM zmierzeniu leki przepisuje...Zbadaj jeszcze poziomy magnezu,sodu i potasu. Prosze też przeczytać: ,,niefarmakologiczne metody obniżania ciśnienia**. Bardzo cenne informacje tam są .I przydatne. Z doswiadczenia znanego mi mężczyzny[ok.50lat] wiem,że po systematycznym pływaniu jego ciśnienie się uregulowało.Pił tylko jakąś jemiołe kupiona w aptece.No i schudł ze 6 kilo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi