Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pacjent007

A ja gorąco polecam Pana Doktora Rzeźnika - kardiologa, która przyjmuje w Profeomedzie na ul. Krakusa 10A. To świetny specjalista a do tego jest bardzo miły i wszystko potrafi wytłumaczyć pacjentowi, który nie zawsze zna się na medycynie. Mogę podać telefon do rejestracji 12 656 58 23

Gość pacjent po przejsciach

A ja polecam, poniewaz jestem styrany sluzba zdrowia cale centrum Unicardia przy SZpitala Jana Pawla II - superadra, doc. Gackowski, doc, Gajos, drrzozowska, dr Chrusciel sama smietanka. oni mnie nie zawiedli. mily personel, czysto i naprawde rzetelnie.

Gość Elwira89

A ja do swojego przychodzę do Centrum Unicardia (to jest na Kluczborskiej). Tam są w ogóle nastawieni na leczenie różnych chorób serca. Sama mam niestety chorobę wieńcową więc leki i stałe kontrole to u mnie konieczność. Na szczęście nie ma potrzeby angioplastyki.

Z czystym sumieniem polecam doktora Radosława Rychlaka. Bardzo dobry specjalista, do tego pracuje na świetnej aparaturze. Przyjmuje w CliniCare na Wieniawskiego. Terminy są dostępne na portalu znanylekarz.pl, ale można też dzownić na recepcję. Poza tym bardzo miła obsługa, przyjemne miejsce w domowym klimacie i przede wszystkim usługi są warte ceny, co nie koniecznie często jest spotykane. Bardzo polecam!

Gość Janina Kwiatkowska

Witajcie, Ja chodzę do Centrum Medycyny Profilaktycznej w Krakowie do Lek. med. Ewy Kanas i z czystym sumieniem mogą ją polecić. Przychodnia jest nowocześnie wyposażona a personel bardzo miły i życzliwy.

Najlepszym kardiologiem w Krakowie jest zdecydowanie doktor Ziemowit Wroński. Niezwykle uczciwy, rzetelny i doświadczony mężczyzna. Zna się na swojej pracy i potrafi rozgryźć każdy przypadek. Nasza historia była nieco burzliwa. Początkowo próbowałam go troszkę oszukać. Zauważyłam, że przepisane przez doktora tabletki wywołują u mnie przyrost wagi. Całe życie skrupulatnie trzymałam się diety i nie mogłam, a może raczej nie chciałam, sobie pozwolić na zmarnowanie tych wszystkich wyrzeczeń. No i po prostu odstawiłam tabletki. Teraz już wiem, że było to BARDZO dziecinne zachowanie. Doktor Wroński od razu zauważył, że nie stosowałam się do jego zaleceń. Powiedział też, że wystarczyło z nim porozmawiać i wspólnie dobralibyśmy inny lek. Pan doktor nauczył mnie wiary w ludzi i większej ufności. Bardzo polecam go każdej osobie, która chce mieć przy sobie zaufanego i profesjonalnego kardiologa.

Ныне у каждого есть возможность получить данную услугу.
И не обязательно обращаться в уединенно из московских банков.
Широкий выбор между кредитных организаций позволяет обойти
избыток ограничений, связанных с получением наличных.
В нашей компании условия ради каждого клиента подбираются
индивидуально. С нами вы сможете взять кредит перед ручательство
с лояльным отношением к сложившейся в жизни ситуации.

http://kredit-pod-zalog.mozello.ru/lombard-pod-zalog-nedvizhimosti/
кредит под залог недвижимости с плохой кредитной историей

Ныне у каждого потреблять возможность получить данную услугу.
И не обязательно обращаться в уединенно из московских банков.
Безграничный отбор между кредитных организаций позволяет давать
обилие ограничений, связанных с получением наличных.
В нашей компании условия чтобы каждого клиента подбираются
индивидуально. С нами вы сможете взять кредит перед залог
с лояльным отношением к сложившейся в жизни ситуации.

http://kredit-pod-zalog.mozello.ru/nedvizhimost-v-zalog/
деньги под залог автомобиля