Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość Rafał

Rekomendowane odpowiedzi

Gość kardiomiopatia przer
podzielam to zdanie dr. Artur Pietrucha to najleprzy lekarz jakiego znam a uwież mi znam setki kardiologów jemu naprawde zalezy na pacjęcie, nie olewa go tak jak wiekszośc lekarzy wyjatkowy człowiek
Witam dzis rano cos mi sie działo godzina 5:30 obudziłam sie bolała mnie strasznie głowa strasznie szybko serce mi biło, zołądek mnie zxaczął bolec, biegunke miałam słabo mi sie robiło, drgawki miałam, spocone nogi i rece i zimno mi było. Co to było i czuje sie tak jakbym umierała. co to było?? zarzyłam sobie belergot jeszcze na chwile sie tak działo i zachwile przeszło. dodam ze w wigilie rano to samo mi sie działo. cisnienie wysokiem mam juz od 3 lat. najwyzsze jakie miałam to 160/100 ale tego nie czułam bo ból wszystko robił przy porodzie dali mi dopegyt. i spadło. i teraz znowu mam cisnienie wysokie. teraz mam takie 140/90 i 110 puls i sie fatalnie czuje. 2 lata temu choltera nosiłam i nic nie wykazało. i jak oddycham normalnie to tak jak by mi sie samemu oddychło. takie bezdechy. mam skierowanie do kardiologa tylko musze czekac na termin jeszcze dodam ze lekarka ktora mnie badała napisała ze to moze byc choroba B..... i od jakies paru dni jest mi zimno ze mogła bym w kortce chodzic a rece i nogi to mam jak bym miała lud.
Witam czy zna ktoś może kardiologa - Dorota Sobczuk pracuje w przychodni przy szpitalu Jana Pawła II w Krakowie ??? Została mi polecona w w tym szpitalu na oddziale transplantacji , ale terminy wizyty u niej są 3 miesięczne , stąd moje pytanie czy może przyjmuje ona gdzieś prywatnie ?

Z tego co się orientuje kardiolog przyjmuje również na ulicy Mazowieckiej, w centrum medycznym Falck. Wszystko odbywa się w ramach ubezpieczenia na nfz. Trzeba się zapisać jednak trochę wcześniej (jeśli mówimy o nfz) prywatnie nie ma z tym problemu. Byłam już kilkakrotnie u dr Grodeckiego, lekarz pomocny i cierpliwy. Potrafi wszystko na spokojnie wytłumaczyć.

A sprawdzałaś w centrum medycznym Falck na narutowicza? Z tego co się orientuje to tam kardiolog przyjmuje w ramach nfz i chyba to co potrzebne to skierowanie do specjalisty i odrobina cierpliwości związana z terminem. Chyba warto zadzwonić i sprawdzić jak to dokładnie wygląda. W każdym razie moja sąsiadka tam była, u dr Szabowskiego, wspominała ze lekarz bardzo, bardzo w porządku.

Gość Natalia88888

Ej no tu poważnych ludzi chyba nie ma;d chodziło o przysługę dla kogoś kto potrzebuje wizyty nagle, a nie ma , nawet bezplatnie byl udostepnila(a tak mi sie napisało żeby nie bylo zbyt pieknie;d Matka Teresa byla tylko jedna:) , bo szkoda zeby sie termin zmarnował a sa dlugie bardzo...;d a wy takie głupie odpowiedzi piszecie.ok kończę bo to nie forum do tłumaczeń;)

Gość magda ranking

Szanowni Państwo, Cieszymy się z wielu pozytywnych opinii oraz z coraz większej popularności naszego portalu. Informujemy, że kierujemy się chęcią dostarczania rzetelnych informacji pacjentom. Prowadzimy naszą działalność w sposób transparentny i zrozumiały dla użytkowników.Naszym celem jest bycie źródłem wyjątkowo wiarygodnych informacji o lekarzach wszystkich specjalizacji, zamieszczonych przez pacjentów. Tworzymy miejsce dialogu lekarzy i pacjentów. Gorąco zapraszamy do korzystania z naszego serwisu : www.rankinglekarzy.pl oraz do śledzenia naszego profilu na FB!