Gość Malgosia Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Witam u mojej mamy stwierdzono ze ma mieć wykonane bajpasy. Czytałam trochę w internecie i wszyscy polecają klinikę w Katowicach na Ochojcu. Jestem z Kalisza i nie mam pojęcia co zrobić zeby dostać skierowanie do tej kilinki Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Pani Malgosiu bylem operowany wKatowicach Ochojcu przez prof.Bochenka polecam 100% skutecznosc swietni lekarze icaly personel ,znakomita opieka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 Bardzo dziekuje za odpowiedz,a czy zna Pan jakies namiary do prof. Bochenka, czy przyjmuję gdzieś prywatnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość zyczliwy Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2007 http://infomedka.republika.pl/lekarze.htm Katowice ul brynowska por. kardiologiczna TELKOR Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Pani Malgosiu podaje namiary telcor centrum zdrowego serca katowice ul.brynowska 86 tel.032 205 14 00 trzeba sie zarejestrowac przyjmuje zawsze w poniedzialek moj tel.032 254 8942 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Pani Malgosiu czy Pani porozumiala sie z Centrum Telcor bo oprocz prof.Bochenka jest tam wielu kardiochirurgow operujacych w Katowicach Ochojcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Pani Malgosiu jak przebiegla wizyta u profesora.Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość małgosia Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Witam Panie Jurku Przede wszystkim dziękuje za zainteresowanie i pocieszającą rozmowę telefoniczną. Wizyta u prof Bochenka wypadła bardzo dobrze. Mama ma już skierowanie na 17 lipca na operację. Mam jeszcze jedną prośbę do Pana- nie orientuje się Pan, czy w pobliżu kliniki (czyli ulicy Ziołowej) znajduję sie jakis tani hotel. Chciałabym by przy mamie . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Pani Malgosiu podaje numer telefonu hotelu wtej samej klinice gdzie mama bedzie operowana 032 359 84 24-5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 10 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 dziękuje bardzo za namiary juz zarezerwowałam pokój.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 11 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 Pani Malgosiu.Ciesze sie ze wszystko ma Pani zalatwione,gdyby Pani potrzebowala jakiejkolwiek pomocy bedac juz w klinice to prosze zadzwonic na numer domowy,postaram sie pomoc.pozdrawiam i zycze wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Pani Malgosiu.Jak Pani mama przeszla operacje wszczepienia baypassow.Mam nadzieje ze mama Pani czuje sie juz duzo lepej.Ja czuje sie jak czterdziestolatek.Pozdrawiam izycze Pani mamie i Pani wszystkiego dobrego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Małgosia Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 witam Panie Jurku Jestesmy juz z mamą 3 tygodnie po operacji.Zabieg udał sie i teraz pomału mama dochodzi do normy. Zadziwiajace jest jak szybko po tak skomlikowanej operacji mozna wrócic do normalnego zycia. Czekamy teraz na odpowiedz z sanatorium odnosnie do terminu przyjęcia. Zdecydowalismy się na Repty Śląskie. Dziękujemy za pozdrowienia i również zyczymy dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam Pania Malgosie i Mame jestem niezmiernie rad ze Pani mama wrocila do zdrowia i formy a bedzie jeszcze lepiej wiem to po sobie ,trzeba tylko regularnie zazywac przepisane lekarstwa.Repty to b.dobry wybor.Pozdrawiam Panie zycze duzo zdrowia i przyjemnego pobytu w sanatorium. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Tomek Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 jerzy kuczera - moge prosic o np maila do Pana lub GG. Czeka mnie operacja wlasnie tam i mam wiele pytan i watpliwosci. Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 9 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 P.Tomku moj mail jerzy.kuczera3@neostrada.pl Sluze rada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jerzy kuczera Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2007 Pani Ago wyslalem Pani odpowiedz wiec prosze o kontakt albo na forum albo telefonicznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość janusz.de@poczta.one Opublikowano 29 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2008 janusz.de,jestem po o operacji na baypasy w Klinice Katowice-Ochojec.Byłem operowany przez Dr Zurka ,któremu Dziękuje za dar normalnego życia,a całej załodze Prof.Wosia Dziękuję za opiekę.Pozdrowienia spod Jasnej Góry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jacek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 tez byłem w ochojcu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jacek Opublikowano 31 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Do janusza de. chyba razem bylismy na oddziale w grudniu 2007.ja miałem operacje 14 a wyszedłem 21.pozdrowienia z gor.jacek128@poczta.onet.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość aniag7 Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Mam pytanie do Pana Jana i do Małgosi. Właśnie dowiedzieliśmy się, że mój tata ma mieć wszczepiane bajpasy. Mamy na razie sugerowane skierowania do szpitala w Poznaniu, ale czytając tutaj entuzjastyczne opinie na temat Ochojca zastanawiam się czy nie zainteresować się tym szpitalem. Proszę przede wszystkim o informację, czy zabiegi tam są robione również na pracującym sercu, czy tylko w krążeniu pozaustrojowym, czy zawsze jest otwierana klatka piersiowa - podobno są już stosowane techniki oszczędzające. Jak długo czeka się na termin i jak ewentualnie go przyspieszyć. Będę wdzięczna za każdą radę. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Klaudia Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 hEJ. MAM PYTANIE. w jakich sytuacjach zaklada sie te bajpasy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość minia Opublikowano 10 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 przy miazdzycy tetnic, jak zlogi blaszki miazdzycowej zatkaly swiatlo tetnic i nie ma przeplywu do serca,po koronarografi kardiochirurg decyduje.o operacji wszczepienia bajpasow Cytuj Odnośnik do komentarza
sylwia1 Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Witam, Panie Jurku mam pytanie. Czy nie orientuje sie Pan ile dni po operacji trzymaja pacjenta w szpitalu w Katowicach? Pytam gdyz moj tata bedzie mial operacje 18kwietnia, ja mieszkam w Dublinie. chcialabym przyleciec i zostac w przyszpitalnym hotelu do czasu jak przewioza tate do szpitala w Kaliszu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość AG Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Witaj Sylwio ! Jestem świeżutko po operacji mojego Taty zatem mogę odpowiedzieć - O ile oczywiście wszystko jest OK to wypisują w 7 dobie po operacji, czyli w 8 od przyjęcia do szpitala. Chyba, że coś jest nie tak - nas np. zatrzymała rana mostka - otworzyła się dosłownie godzinę przed planowym wypisem, zaczęło się sączyć i KLOPS - zostaliśmy jeszcze prawie 2 tygodnie. UWAGA - hotel pielęgniarski blisko szpitala podrożał od 01.03.08r. Teraz kosztuje: pok. 2-osobowy: jeżeli mieszkają 2 osoby to 103,00 zł, jeżeli mieszka 1 osoba i nie chce mieć nikogo obcego dokwaterowanego (tak, tak - takie tam są zwyczaje !!!) to 74,00 zł za dobę. Lepiej też sobie wcześniej zarezerwować ten hotel. Pozdrawiam, życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi