Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Klinika na Ochojcu - skierowanie na bajpasy

Gość Malgosia

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie Mój mąż bedzie operowany w Ochojcu , mam takie pytanie gdzie oczekiwaliscie jak trwala operacja, czy informowali o przebiegu operacji? Poniewaz nie jestem z Katowic bede chciala zarezerwowac sobie hotel, aby byc blisko , jak wyglada mozliwość odwiedzin? Prosze o kilka porad , Pozdrawiam.
Witam serdecznie mój tato jest po bypasach już tydzień ale ma wysoką gorączkę około 39 i dlatego pozostaje na OIOM - może ktoś z was spotkał sie z taki przypadkiem. Natomiast co do hotelu to jest ten pielęgniarski za 75 zł/dobę ale 3 przystanki dalej jest już za 35 zł/dobę po południu będę miał nr telefonu do tego hotelu to tu podam.
Szanowny panie jeży mam pytanie Muj ojciec miał operację 10 dni temu e Ochojsu .W wypisie jest informacja że po siedmiu dniach od wypisu należy się zglosić do poradni kardiochirurgicznej .tyle tylko że mieszkamy 400 kilometrów od katowic.Mimo że cała operacja się udała swietnie i ojciec czuje sie coraz lepiej to mam wątpliwości taka podróż jest bardzo męcząca.gdyby mógł mi pan powiedzieć na czym polegają te badania była bym wdzięczna
Witam, bylam z mezem w tej poradni po 7 dniach i powiem tak: nie polecam, czekalismy kilka godzin, ludzi cala masa.Badanie trwalo 2 minuty, lekarz sciagnal szwy,osluchal i nic wiecej.Tez myslalam , ze to beda specjalistyczne badania.Gdybym wiedziala, ze tak bedzie pojechalabym z mezem do kardiologa prowadzacego w miejscu zamieszkania.Podroz dla chorego jest jeszcze w tym momencie zbyt bolesna.Pozdrawiam.
Gość Anita P

Jeśli się leczyć kardiochirurgicznie to tylko w Ochojcu. Wspaniałe podejście całego personelu, najwyższej klasy specjaliści. Jechałam do tej kliniki z tatą 400km na operację zastawki i jestem zachwycona. Oddział kardiochirurgii Katowicie Ochojec przywrócił mi wiarę w medycynę i w lekarzy. Jeśli tam ktoś trafi to naprawdę jest sie w najlepszych rękach. Polecam z całego serca oddanie się pod opiekę pana profesora Jasińskiego.

Gość Zbigniew F

Dnia 4,09,2014 miałem wszczepione 3 bajpasy operację przeprawadzała P. Dn .m. Katarzyna D VI pietro całość od wjazdu na sale aż do wybudzenia całkowitego trwała od 7:30 do 16:20 . Opieka pooperacyjna mogę powiedzieć na wysokim standarcie medycznym ( w czasach gdy rząd i min hulają sobie na obiadki i kolacyjki zakrapiane)dnia 10,09,2014 zostałęm wypisany do domy jak narazie oprócz lekkiego bólu pooperacyjnego wszystko jest OK ale to jest jeszcze wszystko świeże mam nadzieję że wzystko dalej będzie też OK. Podziękowania dla lekarzki p Dn .m katarzyny D i personelu pielęgniarek naprawdę dużo cierpliwości mają do pacjętów i uczucia .