Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Derealizacja, odrealnienie i nawrót nerwicy po amfetaminie

Gość DJCandee

Rekomendowane odpowiedzi

Hej witajcie ja mam 20 lat i borykam sie z tym juz kilka lat na początku gimnazjum złapałem depresje zaczelo sie od niewinnego płaczu ale pozniej juz bylo gorzej nic mnie nie cieszyło matka mnie nie rozumiała przyjmowałem rozne leki antydepresyjne nie pomagały bylo coraz gorzej dostalem derealizacjio ktora mam chyba do dzis ma mwrazenie jaKBYswiatło bylo sciemnione cały czas i te nswiat byl jakis inny wyszedłem z tego po okolo 2 latach pojechalem do Holandi wszystko bylo ok d oczsu az nie zazylem 1 raz amfetaminy to totalnie przywrocilo moja nerwicę jak wstaje zaciska mie w klatce persiowej mam problemy z zasnieciem jestem nerwowy i nwm co robic wypije kilka piw to jest jescze gorzej czy ta amfetamina mogla spowodowac nawrót mojej choroby? prosze piszcie i pomozciie

Niektórzy piszą tu że po jednorazowym zażyciu mają różne *jazdy *,Być może i tak jest u ciebie .Powinieneś zmienić coś w zyciu żeby nie dopuścić do następnego razu ,zając się czym ,czymś może zupełnie innym .Mieć jakies hobby ,zainteresowanie czymś co odwróciło by twoja uwagę od objawów a jednocześnie nie przypominało o tym co się stało .