Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Otępienie, brak apetytu i problemy z koncentracją po marihuanie

Gość Paulinka333

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Paulinka333

Mam 15 lat , wypiłam ostatnio 3 piwka no i troszkę mnie wzięło , potem od kolegi wzięłam bucha pachnącego , i po chwili serce mi strasznie waliło wkręciło mi się że serce mnie boli iwgl .. że umieram , trudno mi było chodzić , wszystko się kręciło i nie wiedziałam gdzie jestem , strasznie się czułam .. nie ogarniałam nic , płakać mi się chciało normalnie , byłam strasznie blada i tak zamulałam , jak przyszłam do domu to wymiotowałam , przez 4-5 nie miałam apetytu .. mało jadłam , i miałam jakieś ruchy takie dziwne ... miałam ciężki łeb .Teraz jest już 3-4 tygodnie po tym i nieraz mam tak że może to głupie ale nie słyszę swoich myśli .. no tak [CENZURA] trochę .. nie czuję się tak jak kiedyś .. wolne mam takie myślenie .Kiedyś paliłam marysie ale tak rzadko i nie był to pachnący domek , nigdy się tak nie czułam .Nie wiem co mam terraz zrobić , bo naprawdę nieraz jestem taka zamulona i ciężko mi się skupić na czymś .Co powinnam zrobić ? pójść do psychologa ?

Chciałabym jeszcze dodać że ciągle mi się to wypomina , jak o tym pomyślę to chce mi się płakać i nieraz nie ogarniam czy to co robie , chodzę do szkoły iwgl . jest prawdziwe i inne rzeczy które robie też .. przeważnie jak jestem sama to mam te lęki ..

Marihuana nie pozostawia tak długo skutków chyba, że pali się g*wno nakrapiane chu wie czym, mogę przypuszczać, że jeśli w tamtym momencie zrobiłabyś test na narkotyki to wyszło by duuuuużo duuuuużo więcej niż weed. Po 2 jesteś młodą osobą wiec Twój organizm dopiero się rozwija a Ty mieszasz alkohol z marihuaną nie jest to zbyt mądre. Jest to narkotyk który nie lubi się z alko, inaczej jeśli palisz codziennie od dłuższego czasu wtedy 1/2 piwka nie szkodzą:) Po „przedawkowaniu” thc które znajduje się w marihuanie skutek może być taki, że pójdziesz spać, częste wymioty są skutkiem przyjęcia innych substancji psychoaktywnych którymi nakrapiana była Twoja „trawka”.