Gość Programator Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2007 Chce pojsc do kardiologa. Zastanawiam sie jakie badania robi lekarz u siebie w gabinecie. Wiem, ze od jakosci urzadzen zalezy w duzej mierze wlasciwa diagnostyka, wiec nie chce isc byle gdzie, tym bardziej, ze prywatnie. Jak mam wydac ciezko zarobione pieniadze na zdrowie i dalej chorowac, to wole uzywac zycia za ta kase i wesolo umrzec!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewa Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Jakie badania robi kardiolog w gabinecie poza EKG spoczynkowym i wysilkowym? Powinnam przyniesc wyniki badan krwi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ewa Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ide prywatnie do kardiologa. Nigdy wczesniej nie leczylam sie na serce. Z jakimi badaniami mam przyjsc na 1 wizyte. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Gosia Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Ja zawsze do kardiologa idę z zapisem ekg, ponieważ za zrobione u niego w gabinecie trzeba więcej zapłacić a tak ma gotowe do odczytu. Jeśli chodzi o kardiologa we Wrocławiu ja chodzę do dr. Fuglewicza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi