Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wahania nastroju, utrata wagi i biegunki a nerwica

zabus92

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moje problemy ze zdrowiem zaczely sie kiedy wyjechalam z Polski do Anglii. Wiadomo tutaj wiecej stresu na kazdym kroku. Zaczelo sie od tego ze bardzo duzo schudlam ( po ciazy meczylam sie 1,5 roku zeby schudnac ale nawet pol kilo nie udalo mi sie zrzucic) i nagle schudlam 18kg w ciagu 3 miesiecy i ciagle waga spada. Nie moge w ogole przytyc. Do tego objawy dochodzily, strasznie wypadaja mi wlosy. (wszedzie sa, staje sie juz to poprostu obrzydliwe). Ciagle zmiany humoru smieje sie nagle potrafie plakac bez zadnego powodu. Albo potrafie sobie wymyslic nawet najbardziej blachy powod by plakac. Po za tym mam leki czasami mam wrazenie ze wszystkiego sie boje, wszystko mnie przeraza, wszystko mnie dobija i na nic nie mam ochoty. Nie chce zeby moja 2 letnia coreczka ciagle patrzala jak mama placze. Najchetniej ucieklabym gdzies, gdzie nikt by mnie nie znalazl albo nie raz mysle ze lepiej by bylo gdyby mnie w ogole nie bylo.Do tego w ostatnim czasie doszly wymioty,biegunki i CIAGLE jest mi nie dobrze. Bylam u lekarza wyniki mam dobre. Wiec skad te objawy? Moze to nerwica? Jak mam sobie z tym radzic jak to mi nie pozwala normalnie funkcjonowac. Pomozcie mi prosze was bo nie daje juz rady ;(