Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Wpływ sieci wi-fi na rozrusznik serca

Gość Wojtek24

Rekomendowane odpowiedzi

Witaj ARTPOST111 To nie jest forum do straszenia,mam wszczepiony kardiowerter-defibrylator od prawie dwóch lat ,prawie codziennie siedzę przed komputerem,pod biurkiem mam Wi-Fi i jest ok.Po wszczepieniu też pytałam na forum czy wszystko będzie dobrze ,pytałam też lekarza.Z komórką też nie mam kłopotu.Z tym się żyje normalnie,nie wolno przeciążać dźwiganiem lub ciężką pracą lewej ręki. Dużo zdrowia życzę.

Nie wiem co masz na myśli przez *kilka lat* Ja mam rozrusznik praktycznie od urodzenia, czyli ok 28 lat i odkąd *weszły na rynek* wszelkiego rodzaju telefony komórkowe, Wi-Fi, routery, bramki w sklepach czy inne takie używam wszystkiego na co dzień i nie spotkałam się jeszcze z opinią lekarzy, że powinnam zrezygnować z jakiś urządzeń. Dziś wszystko jest tak projektowane, aby jakiekolwiek zagrożenia ograniczać do absolutnego minimum, więc bez obaw żyjcie jak dotąd, korzystajcie ze wszystkiego co świat oferuje i bawcie się wspaniale. Uważajcie jedynie na bramki na lotniskach. Pozdrawiam. Anna. Jeśli ktoś chciałby porozmawiać to zapraszam. chwilla@op.pl