Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość chory

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Wszystkich, Bardzo prosze o informacje odnosnie dobrego, ludzkiego kardiologa we Wrocławiu, w rodzinie mamy doswiadczenie z lekarzami z wojskowego szpitala we wrocławiu i nie jestesmy zadowoleni.Czy pan Piotr Salomon jest godny polecenia? a moze Pan doktor Wojciech Ugorski? Prosze rowniez osoby które przeszły badanie echo stress o informacje czy warto takie badanie wykonac.gdzie we Wroclawiu?? Z góry bardzo dziekuje za kazde info

Mnie dr. Mazij robił koronarografię w szpitalu w Ostrowie Wlkp.i założył stenta w zwęzoną tętniczke która odżywia mięsień sercowy pozwolił mi oglądać cały zabieg na monitorze. Mam jeszcze zatkaną jedną tętniczkę mówił że miałem zawał którego nie czułem ale tej już nie robił chyba by było za duże ryzyko.O ile się nie myle dr. Mazij jest z Trzebnicy. Cał zabieg dr. przeprowadził bardzo sprawnie za co mu bardzo dziękuję.

Witam mam chorobę niedokrwienną serca i napadowe migotanie przedsionków i chciałbym zrobić kompleksowe badania,zastanawiam się nad doktorem Arturem Fuglewiczem i Piotrem Salomonem czy mógłby mi ktoś pomóc?Nie mieszkam we Wrocławiu dlatego zależało by mi żeby diagnostyka była w jednym miejscu.Z góry dziękuję za pomoc.

Ja polecam lekarzy ze szpitala przy ul. Kamieńskiego. Jeżeli masz czas czekać to w poradni dr. Ewa Mroczek bądź dr. Mariusz Mazij A jeżeli zależy Ci na czasie to prywatnie dr. Joanna Żyndul bądź dr. Bartosz Szafran w pro corde - również pracują w tym szpitalu i jeżeli trzeba to od razu kierują na oddział.

Gość zadowolonysercowiec

Polecam kardiologa.. dr.nauk med. Piotr Salomon.. wyrwał z rąk kostuchy moją mamę.. ponadtto w Kardiomedical we Wrocławiu na Krakowskiej.. maja najnowszy sprzęt.. tomografia 64 rzędy.. wszystko na miejscu i opisy od ręki.. czułem się jak w Mayo Clinic .. from Florida :)

Jeśli ktoś szuka dobrego kardiologa we Wrocławiu polecam przychodnię Medix. Mają dobry i nowoczesny sprzęt. Pracuje tam kilku kardiologów. Z opinii znajomych i z własnego doświadczenia wiem, że są kompetentni i podchodzą do człowieka z empatią. Poza tym placówka oferuje dostęp do wszystkich najlepszych specjalistów z różnych dziedzin medycyny i nie tylko.

Gość AdamZWroclawia

Pani doktor nie znam, za to mogę polecić doktora Andrzeja Kortę, bardzo dobry lekarz kardiolog. Dodatkowo kontakt z nim 24/7 zapewnia spokój ducha, kiedy nie raz dzwoniłem do niego w nocy z problemami rodziców. Oto strona abyście nie musieli szukać: http://www.kardiologkorta.pl/ Gorąco polecam!

O pani dr n.m. Dmochowskiej-Perz Leczyłem się u tej Pani 8 miesięcy. Miałem astmę oskrzelową z początkami obturacji płucnej oraz kardiomiopatię przerostową z utrwalonym migotaniem przedsionków serca.Po pierwszym leku przepisanym mi przez Panią Doktor czułem ciągłe podduszanie w klatce piersiowej.Po siedmiu miesiącach leczenia spirometria wykazała obniżenie wydolności oddechowej o 11%, co oznaczało już zaawansowaną obturację płucną.Pani Doktor zmieniła mi więc lek.Wysoko wykwalifikowany astmolog/pulmolog/ poradził mi zażywanie tylko połowę przepisanej dawki. Mimo to,po zażyciu zmniejszonej dawki , chodząc po mieście swoim normalnym krokiem, musiałem przystawać co 3 minuty, a po zwolnieniu kroku - co 5 minut. Wchodząc na 2 piętro musiałem w połowie drogi odpocząć. Następnego dnia zmuszony byłem w czasie chodzenia przystawać już co 50 metrów, a podczas wchodzenia na drugie piętro przystanąć już dwa razy.Widać było,że przepisane mi leki kardiologiczne były bardzo toksyczne dla mojego układu oddechowego. Trzeba było je odstawić. Teraz czuję się normalnie tak jak przed kuracją zapisaną mi przez Panią Dmochowską.Pani doktor leczy bardziej teoretycznie niż praktycznie. Poszukuję innego kardiologa.

Szpital i obsługa porażka, na kardiologii w poradni i czekanie ponad dwie godziny na lekarza, który do tej pory nie przyszedł... Nikogo nie interesuje, że siedzisz , szpital działa w trybie spowolnionym, nikomu sie nie spieszy, siedzimy juz ponad dwie i pól godziny i zero zainteresowania. Porazka i smiech na sali. Polska to zajeb...kraj 😃