Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość chory

Rekomendowane odpowiedzi

Prof. Zembla przyjezdza do Lubina kLegnicy i przyjmuje w Medicusie. Prof.dr.hab. Marian Zembala przyjmuje w Slaskim Centrum Chorob Serca w Zabrzu. M. Zembala ul.Szpitalna 2 41800 Zabrze Poland 48 322 784 334 48 322 715 266 (Fax) http://www.sccs.pl/kontakt/kontakt.htm
Gość czarnainez
Polecam z całego serca (na szczęście już zdrowego...) dra Wojciecha Ugorskiego. Jego prywatny gabinet mieści się na Olszewskiego 167/1 we Wrocławiu. Telefoniczna rejestracja pod nrem 071 325 16 62. Lekarz niezwykle kompetentny. Dodam jeszcze, że przyjmuje on także w Dolnośląskim Centrum Chorób Serca *Medinet* na Piotra Skargi (mają umowę z NFZ) - jednak tam na wizytę trzeba czekać kilka dobrych miesięcy...
Już od lat leczę się u doktora Andrzeja Korty i jeszcze nigdy nie miałam do jego decyzji żadnych zastrzeżeń. Już wielu osobom go polecałam i wszyscy mają podobne odczucia, do tego zawsze uśmiechniętego i bardzo profesjonalnego doktora. Pracuje na Koszarowej w szpitalu ale przyjmuje też prywatnie na Kasprowicza. 601536792

Hej Luska! Ja też czekam na ablację na Kamieńskiego robiona będzie również przez dr.Mazija. Kiedy idziesz na zabieg? A co do wcześniejszego pytania - ja polecam dr.Szafrana przyjmuje prywatnie w pro corde na ul.Nowowiejskiej, wizyta 100 zł, pracuje w szpitalu 40stolecia - Kamieńskiego