Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Gość dwwd97

Rekomendowane odpowiedzi

Mam 16 lat i zachorowałem 3 miesiące temu na nerwice lekowom po przedawkowaniu amfetaminy ponieważ wystraszyłem sie walenia serca ale to nie zaczeło sie odrazu bo po tym przezyciu jeszce byłem normalny po tym dostałem jeszcze 3 ataki kołotania i za 3 mnie wzieła na maksa a dostawałem ich jak sie stresowałem lub jak pomysilałem o ataku nie szłem z tym do lekarza przes 3 tygodnie tylko ciągle w strachu co mi jest i czytałem w necie i sie dowiedziałem że nerwica lękowa było troche lepiej ale troche nie mogłem jeści jakieś wkręty miałem poszłem po tych trzech tygodniach i miałem stwierdzoną nerwice lękową i jak sie lepiej poczułem jak miałem siwiadomości że to z psychą coś i miałem magnes b6 brałem miesiąc i miałem tylko te 3 ataki i więcej nic i do dzisiaj nie mam bo sobie ubzdurałem że zdrowy jestem ale mam dziwną zamułe nie kontaktuje jak kiedyś wszystko by było ok tylko ta zamuła i zauważyłem że jak sobie na coś spojże to widze jak kiedyś ale jak sie w to wpatsze i przypomne jak to kiedyś widziałem i i nie wiem co zrobic bo nie moge nauczyć sie od nowa mysilec

Drogi Panie Dwwd97, Być może otrzymuje Pan leki uspokajające, które mogą dawać takie efekty. Proponuje wrócić do lekarza, który rozpoznał u Pana nerwicę lękową i wie, jakie przepisał Panu leki, poza Magne B6, o którym Pan pisze. trzeba uważać przy poruszaniu się na drodze/na ulicy. Raczej nie powinno się w takim stanie jeździć na rowerze, czy motocyklu i nie prowadzić samochodu. nie trzeba też stronic od ludzi. warto mieć grupę przyjaciół, którym można opowiedzieć o swoich problemach.