Gość Kalinka1989 Opublikowano 14 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witam ! Od jakiegoś czasu bardzo złe sie czuje. Badania są w porządku ale moje samopoczucie to masakra. Jestem okropnie słaba. Zauważyłam rozniez ze mam zaszklone oczy - jakbym plakala cały czas. Rano jak wstaje mam ropę. Nie wiem co robic :/ powiedzieli mi lekarze wcześniej ze mam nerwice. Ale oczy trochę mowia co innego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość jnhg Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Sprawdż temperaturę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość oczyjakszklo3 Opublikowano 30 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam. Ja również mam od jakiegoś czasu zaszklone oczy. Nie mam pojęcia od czego to jest. Sama tego nie zauważyłam, ale mama zwracała mi cały czas uwagę. Czy to może być od komputera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi