Skocz do zawartości
kardiolo.pl

Problem z sercem i nadczynność tarczycy

Gość ŁUKASZ 23L

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ŁUKASZ 23L
hejka wam mam na imie łukasz i mam 23 lata opowiem krótko historie mojej choroby.... meczyłem sie z problemami sercowymi okolo 12 miesiecy wystepowało u mnie przez okolo 12 godzin mocne potykanie sie serca takie nirówne bicie i uderzenia w klatce piersiowej....po jakims czasie przeszło ;-)...lecz czesto zdarzało mi sie przy braniu szybkiego wdechy takie potkniecie i jakby serce ponownie ruszało do pracy....miałem robione ekg kilka razy echo i wysiłkowe wszystko ok lecz pozniej wystepowało u mnie słaboŚć i nagłe przyspieszenie serca ponad 100/min i uczucie wiecie umierania masakra...etraz wykryto u mnie nadczynnoŚć tarczycy bo braniu leków jest lepiej lecz!!!!w czasie kucania lub brania wdechu a nawet bez przyczyny to serducho mi sie potknie...biore propanolol blokade na serce ale wtedy za wolno mi bije serducho ale bez tego to nie wiem chyba juz bym umarł...czy to jest normalne w naczynnoŚci tarczycy????? przciez biore leki hormon na pewno sie wyrównał..czemu sie tak dzieje jesli ktos wie prosze o odp... pozdrawiam łukasz
ja mam niedoczynność tarczycy i równiez musze mieć sie na barczości czyli wysypianie nie przemęczać sie miarowe ruchy czyli nic nagłego i wysiłkowego mimo ze biuore letrox 100 poprostu musisz nauczyc sie z tym życ i podejrzewam że właśnie to niedoczynność może byc powodem częstoskurczu ale moge się mylić trzymaj sie i staraj sie żyć mormalnie ale rozsądnie a będzie dobrze ja zyje z tym juz ponad 20 lat i mam cudowną rodzinę męza i trójke dzieci powodzenia